Pereiti prie turinio

Naudotojas:Carneyfex

Puslapis iš Vikipedijos, laisvosios enciklopedijos.
Vikipedija:Babel
lt Šio naudotojo gimtoji kalba yra lietuvių.
en-3 This user is able to contribute with an advanced level of English.
ru-1 Этот участник может вносить вклад в данный проект на русском языке начального уровня.
Ieškoti naudotojų kalbose

Carney Fex, Kaunas, Lietuva, studijuoja taikomąją matematiką.

Spaudalioja raudonus linkus ir rašo apie maždaug bet ką, nes domisi maždaug viskuo.

Sugebėjimai[redaguoti | redaguoti vikitekstą]

Stressometer
mc2 Šis vartotojas supranta fizikos dėsnius
Šis naudotojas išmano astronomiją.
c++ Šis naudotojas yra puikus C++ programavimo kalbos žinovas.
Šis naudotojas išmano geografiją
Šis naudotojas moka mąstyti matematinėmis formulėmis
define void Šis naudotojas moka kelias programavimo kalbas


Darbo priemonės[redaguoti | redaguoti vikitekstą]

Naudotojas prisideda naudodamas Microsoft Windows (ir to gailisi)
Naudotojas (nesi)kankinasi su Firefox



Negeri darbai[redaguoti | redaguoti vikitekstą]

  • Norėčiau asmeniškai atsiprašyti gerb. Varingijaus už grubiai išreikštą kritiką Aptarimas:Lietuvos istorija ir tikiuosi, kad tolimesniame galimame bendradarbavime santykiai klostysis kur kas sklandžiau. Taip pat norėčiau pastebėti, kad aš neprieštarauju pačiai sarmatų ir lietuvių ryšio idėjai, tačiau manęs netenkina bendrasis šios idėjos palaikymas moksliniuose sluoksniuose, kuris yra labai mažas, nekalbant apie visuotinį, todėl aš linkčiau į atsargenį šios hipotezės naudojimą Wikipedijos tekstuose, kurie gali būti susiję su aptariamais dalykais, ir vengčiau šio teiginio konstatavimo kaip absoliučios teisybės, nors aš kuo puikiausiai suprantu gerb. Varingijaus įsitikinimą, jog jo palaikoma hipotezė yra teisinga.
  • ... o štai šią dalį tik dabar pastebėjau ... žinai ką ... aš irgi atsiprašau, nuoširdžiai ... net ir už 1794-1915/18 metus, t.y. diskusija kuri dabar įsiplieskė ... pasistengsiu nuo šiol su tavimi bendrauti nuosaikiai ir diplomatiškai. Norėčiau su pačiu susipažinti ir padiskutuoti, mano e-paštas: lietuvos_istorija@yahoo.co.uk

Varingijas 20:14, 17 Vasario 2006 (GMT)

Geri darbai[redaguoti | redaguoti vikitekstą]

  • Galiu su pasididžiavimu pranešti, kad užbaigiau ir apipavidalinau visą diatoninių muzikos intervalų seriją. Kadangi dar yra neaptartų muzikinių intervalų, kurie nėra diatoniniai, o rašinėti stubų nesinorisi, pagrindindinis straipsnis Muzikiniai intervalai, o tiksliau, Intervalas (muzika), bus šiek tiek vėliau, galbūt jau rytoj. Carneyfex 17:22, 26 Sausio 2006 (EET)
Visgi tikriausiai užtruks kiek ilgiau, nes dar reikės tuo pačiu aprašyti ir nemažai muzikos terminų, kurių kažkodėl niekas nepasivargino užgriebti - net Pustonis nėra, Nata irgi pačiam teko parašyti. Taigi, darbų daug, o dar tas prakeiktas realus gyvenimas... Carneyfex 17:25, 27 Sausio 2006 (EET)

Planai[redaguoti | redaguoti vikitekstą]

Atostogos baigėsi, metas dirbti. Jeigu pamatysit, kad vėl kišuosi į Vikipedijos vidaus politiką, sustabdykit. Tai buvo kvailiausia, ką aš galėjau padaryti.

Taip pat nusprendžiau, kad planuoti yra kvaila. Dėl šios priežasties pašalinau visus numatytus darbus. Nors neorganizuotas darbas ir sukelia tam tikrų problemų, tačiau kartu yra ir lengviau tiesiog imtis pirmos pasitaikiusios sudominusios temos ir ja parašyti, jei matai, kad to straipsnio trūksta. Kita vertus, muzika ir automobilių sportas bus prioritetinės sritys, kurioms teiksiu daugiausiai dėmesio.

Padirbintų straipsnių sąrašas[redaguoti | redaguoti vikitekstą]

Padirbinti šablonai[redaguoti | redaguoti vikitekstą]