Pagalba:Turinys

Puslapis iš Vikipedijos, laisvosios enciklopedijos.

Paieška

Čia galima vykdyti paiešką pagalbos puslapiuose pagal raktinius žodžius.

„Pagalbos“ puslapiuose rašoma kaip naudotis Vikipedija, „Vikipedija“-puslapiai yra apie taisykles ir vidinius Vikipedijos susitarimus.

Paieška pradedama paspaudus mygtuką „Paieška“ arba paspaudus Enter mygtuką kompiuterio klaviatūroje (naudojantis Internet Explorer 7 naršykle pateikiami ir rezultatai tarp įprastinių Vikipedijos straipsnių, jei jų pavadinimai atitinka užklausą)

Pagalbos puslapiai pagal temas

Bendra pagalba

Susipažinkite su trumpu Vikipedijos vadovu. Visi Vikipedijos pagalbos puslapiai išvardinti Pagalbos kategorijoje. Jeigu neradai atsakymo – įrašyk savo klausimą Pagalbos biure.

Be to, Vikipedijoje yra senbuvių, nemažai veiklių vartotojų, administratorių, kurių galite paprašyti pagalbos, jeigu susidursite su keblumais. Juos galite ir sukritikuoti.

Pagalba skaitytojams

Pagalba dalyviams

Jei tave domina puslapių redagavimas, peržiūrėk šiuos puslapius:

Apie Vikipediją
Vikipedija yra universali, daugiakalbė interneto enciklopedija, kaip bendruomeninis projektas, pagal viki technologiją ir pamatinius principus kuriama daugybės savanorių bei išlaikoma iš paaukotų lėšų.

Vikipedijos tikslas – pateikti laisvą, nešališką ir patikrinamą turinį, kurį be jokių apribojimų gimtąja kalba galėtų skaityti visi žmonės. Rašyti, pildyti, tobulinti straipsnius taip pat gali visi, jei laikomasi bendrų, visiems dalyviams galiojančių taisyklių ir susitarimų. Nauji dalyviai yra kviečiami apsilankyti pagalbos puslapiuose ir bendruomenės portale.

Vikipedija vadinama „laisvąja enciklopedija“, nes visas jos turinys pateikiamas pagal GFDL ir CC-BY-SA licencijas, kurios leidžia enciklopedijos turinį naudoti, keisti ir platinti tiek nemokamai, tiek ir mokamai, jei laikomasi naudojimo sąlygų.

Projektas:Pagalba