Cossacks II: Napoleonic Wars

Straipsnis iš Vikipedijos, laisvosios enciklopedijos.
(Nukreipta iš puslapio Cossacks II: Battle for Europe)
Cossacks II: Napoleonic Wars
Kūrėjas GSC Game World
Leidėjas CDV Software
Dizaineris {{{dizaineris}}}
Kompozitorius {{{kompozitorius}}}
Išleidimo data 2005 m. balandžio 15 d.
Žanras (-ai) Realaus laiko strategija
Režimas Vieno žaidėjo, kelių žaidėjų
Reitingai ESRB: T
PEGI: 12+
Platforma Microsoft Windows
Versija {{{versija}}}
Variklis {{{variklis}}}
Reikalavimai

Procesoriaus greitis:
1.4 GHz
Atmintis: 512 MB
Vaizdo plokštė: 128 MB
Laisvos vietos: 1.8 GB

Platinimas {{{media}}}
Licencija {{{licencija}}}
Pirmtakas {{{pirmtakas}}}
Kitos dalys Cossacks: European Wars
Cossacks 3
{{{svetainė}}}

Cossacks II: Napoleonic Warsrealaus laiko strategijos vaizdo žaidimas, kurį sukūrė „GSC Game World“. Tai antroji „Cossacks“ kompiuterinių žaidimų serijos dalis.

Šiame žaidime daugiausia dėmesio skiriama tik Napoleono epochai, o tai reiškia, kad jo laikotarpis yra daug trumpesnis nei kitų šios serijos žaidimų, kurie apima kelis šimtmečius. Todėl galima tirti mažiau technologijų nei kituose „Cossacks“ žaidimuose, be to, kiekvienoje šalyje nėra tiek daug skirtingų karių tipų, kaip anksčiau. Kita vertus, „Cossacks II“ leidžia apmokyti daugiau karių, žaidime yra daugiau taktinių galimybių ir jis turi atnaujintą grafinį variklį.

„Cossacks“ serija visada pasižymėjo tuo, kad ekrane vienu metu rodoma daugybė karių ir visi jie valdomi vienu metu, ne išimtis ir šis žaidimas. Vienu metu galimų naudoti kareivių limitas yra 64 000 – tai didelis skaičius, palyginti su kitais realaus laiko strateginiais vaizdo žaidimais. Prie šio skaičiaus gali priartėti tik „Total War“ serija, kurioje didžiausias vienu metu naudojamų karių skaičius yra dešimt tūkstančių.[1]

Žaidimas sulaukė nevienareikšmiškų atsiliepimų.[2][3]

Žaidimo tautos[redaguoti | redaguoti vikitekstą]

Žaidimo papildymai[redaguoti | redaguoti vikitekstą]

Cossacks II: Battle for Europe[redaguoti | redaguoti vikitekstą]

2006 m. birželio mėn. išleistas „Battle for Europe“ yra vienintelis žaidimo papildymas. Tai atskiras žaidimas, todėl nereikia originalios versijos. Pagrindiniai žaidimo pakeitimai yra susiję su „Battle for Europe“ režimu. Siekiant išplėsti žemėlapį, pridėtos bent 7 naujos provincijos, kad būtų daugiau galimybių žaisti, taip pat 3 naujos tautos: Ispanija, Varšuvos kunigaikštystė ir Reino konfederacija. Taip pat įtraukta keletas naujų istorinių mūšių: Borodino, Leipcigo ir Vaterlo mūšiai, taip pat kampanijos iš didžiųjų to meto valstybių perspektyvos.

Išnašos[redaguoti | redaguoti vikitekstą]

  1. Bickham, Al (2010-12-03). „Hands on: Shogun 2's siege battles“. PC Gamer. Suarchyvuotas originalas 2010-12-04. Nuoroda tikrinta 2011-11-14.
  2. „Cossacks II: Napoleonic Wars“. CBS Interactive. GameRankings. CBS Corporation. Suarchyvuotas originalas 2019-03-25. Nuoroda tikrinta 2019-03-26.
  3. „Cossacks II: Napoleonic Wars“. CBS Interactive. Metacritic. CBS Corporation. Nuoroda tikrinta 2019-03-26.