Aleksandra Bulyčiova

Straipsnis iš Vikipedijos, laisvosios enciklopedijos.
Aleksandra Bulyčiova
Gimimo vardas Александра Булычёва
Visas vardas Александра Булычёва
Gimė 1987 m. sausio 1 d. (37 metai)
Glazovas, Rusija
Gyven. vieta nežinoma
Tautybė Rusė
Pilietybė Rusija
Sritis Teatras, kinas, TV
Pareigos Aktorė

Aleksandra Bulyčiova (rus. Александра Булычёва, g. 1987 m. sausio 1 d., Glazove) – Rusijos aktorė.

Biografija[redaguoti | redaguoti vikitekstą]

2012 m. baigė Ščiukino Teatro institutą (meno vadovai V. V. Ivanovas ir M. G. Malinovskis).[1][2]

Vaidmenys edukaciniuose spektakliuose: Katia Lavrova („Neišsisiskirk su artimaisiais“), Nina („Apelsinai iš Maroko“), Ariadna Koromyslova („Kurtinių lizdas“), Marija Antonovna („Vyriausybės inspektorė“), Blancša ( Tramvajus pavadinimu Desire).

Dalyvavo teatro projekte „Platforma“ – vaidino Andželiką spektaklyje „100% FURIOSO“.

Nuo 2007 m. vaidino filmuose. Pirmieji vaidmenys buvo epizodiniai ir antraeiliai. Filmavosi serialuose „Kulaginas ir partneriai“, „Univeras“, „Realūs vaikinai“, „Šalis ShopE“, „Kaip aš sutikau tavo motiną“, „Teisė į tiesą“, „Smalsioji Barbara“.

2015 m. komedijoje „Visiška transformacija“ įkūnijo sekretorę Dianą. Sukūrė kaprizingos imerginos įvaizdį. Filmas sulaukė didelio žiūrovų pasisekimo. Dėl šio vaidmens, ji nusidažė plaukus ugningai raudona spalva ir aktyviai užsiėmė kūno rengyba, kad pasiektų tobulą figūrą. Šiame filme vaidino Olegas Haasas ir Arina Postnikova.[3]

Didelio populiarumo aktorei atnešė Vikos vaidmuo seriale „Mamytės“, kurio pirmasis sezonas buvo išleistas 2015 m., o 2016 m. – antrasis komedijos sezonas. Šiam vaidmeniui aktorė ryžosi pradurti ausis ir išmoko nešioti auskarus, nors anksčiau buvo nešiojusi tik segtukus. „Bet kai mamų scenarijuje perskaičiau, kad auskarams buvo suteiktas visas siužetas, priėmiau tokį sprendimą“, – sakė ji.[4] Seriale vaidino ir Elena Nikolajeva, suvaidinusi jos draugę Anią.

Šaltiniai[redaguoti | redaguoti vikitekstą]

Nuorodos[redaguoti | redaguoti vikitekstą]