Arina Postnikova

Straipsnis iš Vikipedijos, laisvosios enciklopedijos.
Arina Postnikova
Gimimo vardas Arina Postnikova
Visas vardas Арина Постникова
Gimė 1993 m. birželio 10 d. (30 metų)
Žemutinis Tagilas, Rusija
Gyven. vieta nežinoma
Tautybė Rusė
Pilietybė Rusija
Sritis Teatras, kinas, TV
Pareigos Aktorė

Arina Postnikova (rus. Арина Постникова, g. 1993 m. birželio 10 d., Žemutiniame Tagile) – Rusijos aktorė.[1]

Biografija[redaguoti | redaguoti vikitekstą]

2014 m. baigė Jekaterinburgo valstybinį teatro institutą (V. I. Marčenkos kursas), dramos teatro ir kino artistės specialybę.

2013 m. debiutavo veiksmo filme „Misija 1.2“, jos herojė – Natali. Vėliau buvo kriminalinis detektyvas „Neramus siužetas“, po kurio pakviesta į penktąjį komedijos „Aštuntasis dešimtmetis“ sezoną. Ten Postnikova vaidino legendinio „Ogoniok“ leidinio žurnalistę Sašą Novikovą. Režisieriams ir žiūrovams ši herojė patiko, todėl Arina Postnikova vaidino ir naujame serialo sezone.

Pakviesta į fantastinio trilerio „Išgyventi paskui“ filmavimą, kuriame aktorei teko pagrindinis Kristinos vaidmuo. Mergina seriale pasirodė tik trečiajame sezone, tačiau iškart gavo ekrano laiką, prilygstantį žiūrovams jau pažįstamiems veikėjams. Veiksmas vyksta Maskvoje, atskirtoje nuo išorinio pasaulio. Mieste buvo surengta cheminė ataka, dėl kurios gyventojai pradėjo virsti žiauriais zombiais. Trečiajame sezone, po mutantų sukilimo, į miestą įžengė reguliariosios kariuomenės pajėgos, padalinusios Maskvą į saugias ir zombių užimtas zonas.

Aktorė pasirodė emocingoje melodramoje „Migdolų meilės skonis“, kur atliko pagrindinį vaidmenį. O vėliau ir fantastinėje komedijoje „Virsmas“ (rus. «Полное превращение»).

2016 m. vaidino veiksmo nuotykių dramoje apie išgyvenimą ekstremaliomis sąlygomis „Skausmo slenkstis“. Po skandalingos avarijos kelyje du vaikinai ir dvi merginos išvyko į Altajaus kalnus pasislėpti ir pailsėti, tačiau susidurė su įvykiais, kurie sukelė abejonių dėl jų išlikimo.

2016 m. aktorė pasirodė dar dviejuose vaidmenyse. Melodramoje „Vaiduoklis dviems“, pasakojančioje apie toksiškus santykius.

Vėliau aktorė suvaidino medicinos seselę melodramoje „Vienatvė“ apie ekspedicijos į urvus dalyvį ir merginą, kuri jo laukia namuose net po žinios apie mylimojo mirtį.

2017 m. sporto dramoje „Laiko užkariavimas“ atliko pagrindinio veikėjo žmonos vaidmenį. Kitas filmas, kuriame 2017 m. dalyvavo aktorė, buvo komedija „Išgelbėk Puškiną“. Moksleiviai netyčia perkėlė Aleksandrą Sergejevičių į dabartį likus porai minučių iki tragiškos poeto mirties dvikovoje. Dabar herojai nori sugrąžinti Puškiną į savo laiką ir išgelbėti poetą nuo mirties.[2]

Šaltiniai[redaguoti | redaguoti vikitekstą]

Nuorodos[redaguoti | redaguoti vikitekstą]