Aptarimas:RuneScape

Page contents not supported in other languages.
Straipsnio aptarimas iš Vikipedijos, laisvosios enciklopedijos.

Jagex yra parašęs RuneScape tinklapyje saugęs svetaines, kurios jų manymu tinkamos naudoti. Taigi nesistenkit kad jūsų "fansites" būtų patalpintas, nes kadangi jos gali būti pilnos keyloggerių ir virusų. Nors ir kaip jums atrodytų kad tai netiesa ir nesąžininga, bet taisyklės visada liks taisyklėms. -- šis nepasirašytas komentaras buvo paliktas naudotojo 217.147.38.104 (aptarimasindėlis) 16:58, 2009 birželio 5 (EEST)

Rašymas nelietuviškai ir be lietuviškų raidžių traktuotinas kaip vandalizmas, todėl siūlau trinti.Dirgela 22:00, 1 Gegužės 2006 (EEST)

Pritariu. knutux 08:26, 3 Gegužės 2006 (EEST)

Yra viena klaidelė tekste. Parašyta, kad tapus nariu (member) vienas iš privalumų - galimybė tapti moderatoriumi. Tai netiesa, nes moderatoriais gali tapti tiek nariai, tiek ir nenariai. -- šis nepasirašytas komentaras buvo paliktas naudotojo 78.63.90.95 (aptarimasindėlis) 10:45, 2007 rugsėjo 23 (EET)

Gal galit kas nors pataisyti tą klaidelę su nariu privalumais. Yra dvi moderatorių rūšys: forumų moderatoriai ir žaidimo moderatoriai. Tapus nariu atsiranda galimybė tapti forumų moderatoriumi, bet žaidimo moderatoriumi gali tapti kiekvienas nepriklausomai nuo to narys jis ar ne. Manau straipsnio dalis apie narių privalumus turėtų būti pakoreguotas. Krisstinux 11:28, 2007 lapkričio 28 (EET)

Tai prašom pataisyti, jei kas neteisinga :) * Hugo ¿díme? 11:41, 2007 lapkričio 28 (EET)

Ir dar igudžiu jau yra nebe šeši o devyni. -- šis nepasirašytas komentaras buvo paliktas naudotojo Liuxxius (aptarimasindėlis) 20:54, 2008 sausio 19 (EET)


Siūlau pridėti[redaguoti vikitekstą]

Siūlau pridėti geriausią RuneScape pagalbos portalą Lietuvoje, tai http://rune.lt -- šis nepasirašytas komentaras buvo paliktas naudotojo 86.38.216.125 (aptarimasindėlis) 17:54, 2008 birželio 20 (EET)

Visa tai reiketu atnaujinti, nes jau yra RuneScape HD... -- šis nepasirašytas komentaras buvo paliktas naudotojo 78.60.205.112 (aptarimasindėlis) 00:20, 2008 liepos 14 (EET)

kas išvis redaguoja visą šitą straipsnį 0.o? -- šis nepasirašytas komentaras buvo paliktas naudotojo Dante2602 (aptarimasindėlis) 18:06, 2008 lapkričio 4 (EET)

Kokia prasme? Vikipedijos straipsnius (išskyrus užrakintus) gali redaguoti bet kas. --Martynas Patasius 19:19, 2008 lapkričio 4 (EET)

o konkrečiai Runescape temą? -- šis nepasirašytas komentaras buvo paliktas naudotojo Dante2602 (aptarimasindėlis) 15:53, 2008 lapkričio 7 (EET)

Na, jei bet kas, bet kada, be kokių nors ypatingų išankstinių sąlygų gali redaguoti bet kokį Vikipedijos straipsnį, vadinasi, lygiai taip pat bet kas, bet kada, be kokių nors ypatingų išankstinių sąlygų gali redaguoti ir šį straipsnį. Pavyzdžiui, Jūs galite (nesate užblokuotas, straipsnis užrakintas tik neregistruotiems ir neseniai registruotiems naudotojams, aktyvių ginčų, kurie būtų susiję su straipsniu, irgi nėra). Žinoma, lygiai taip pat redaguoti gali ir kiti. Jei kas nors nesutiks su Jūsų pakeitimais, jie gali būti atmesti. Po to galima diskutuoti aptarime (kilus redagavimo karui galimybė straipsnį redaguoti gali dingti - pavyzdžiui, jis gali būti kuriam laikui užrakintas).
O jei norite sužinoti, ne kas gali redaguoti šį straipsnį, o kas jį yra redagavęs, galite pasižiūrėti į straipsnio istoriją (atsidarykite straipsnį ir viršuje pamatysite užrašus „straipsnis“, „aptarimas“, „redaguoti“, „istorija“ ir t.t.). --Martynas Patasius 19:56, 2008 lapkričio 7 (EET)

Dėl išorinių nuorodų[redaguoti vikitekstą]

Panašu, kad dabar jau turime nedidelį redagavimo karą tarp naudotojų Dante2602, Mazas110 ir RuneScape dėl išorinių nuorodų pateikimo ([1], [2], [3], [4], [5]). Siūlyčiau visom pusėm konkrečiai pagrįsti atitinkamų nuorodų pateikimo tikslingumą šiame aptarime. Atkreiptinas dėmesys į taisyklę Vikipedija:Išorinės nuorodos (dėl visa ko primenu, kad „Vengiant interesų konflikto naudotojams nerekomenduojama straipsniuose pateikti nuorodų į savo svetaines.“). --Martynas Patasius 21:07, 2008 lapkričio 8 (EET)

Dėl RuneScape Pagalbos nuorodų[redaguoti vikitekstą]

Kodėl palikote straipsnį su nuorodomis į didžiausią Lietuvos RuneScape scamerių tinklapį? (rune-dante darbeliai). Rune-.lt savininkas Nemoku, vagia savo svetainės lankytojų RuneScape žaidėjų sąskaitas, o jiems dar reklamos duoda kažkas.. Ir dar užrakinote. Tai gal palikite ABIEJŲ pusių nuorodas? Arba NEI VIENOS? A?

Dabar įžvelgiu nekompetenciją ir jei nematysiu pakeitimų, paieškosiu, kam skųstis tokiu wiki Mod elgesiu. -- šis nepasirašytas komentaras buvo paliktas naudotojo Braskinis (aptarimasindėlis) 12:16, 2008 lapkričio 9 (EET)

Nesutinku su Braskinis žodžiais. Rune nėra "scam" tinklapis. Jame neužsiiminėjama jokia nelegalia veikla, kurią draudžia RuneScape taisyklės (vertimas RuneScape nariais) kitaip nei RSMasters. Ir beje Nemoku yra RSLife savininkas. Sumaišei tinklalapius. Aš įdedu nuorodą su Lietuvos RuneScape žaidėjų sąrašu, kuri tikrai yra labai naudinga. O tas Mazas kažkoks kiša tą savo RSMasters ir tą mano nuorodą visada ištrina, nors galėtų įdėjęs savo nuorodą mano neištrint. -- šis nepasirašytas komentaras buvo paliktas naudotojo RuneScape (aptarimasindėlis)


Braskinis: RSMasters.net - niekas nedaro jokiais nariais. Neskleisk dezinformacijos. Nerasi net menkiausio taisyklių pažeidimo RSM.

Dėl nuorodų karų[redaguoti vikitekstą]

Pirmas dalykas, kurį norėčiau akcentuoti, tai, kad rsmasters.net nuoroda į wikipedija buvo patalpinta daug anksčiau, nei rune.lt net atsirado. O nuorodų karas prasidėjo, kai kažkuris vartotojas ištrynė rsmasters.net nuorodą. Antras dalykas, kurį vertėtų paminėti yra šių puslapių veikimo laikas, rsmasters.net yra seniausias iš čia paminėtų puslapių, o visi kiti puslapiai yra plagijuoti nuo rsmasters.net, pvz: rune.lt naudoja tokį patį dizainą, koki naudojame mes, rsturgus.lt tokį dizainą, koki naudojome seniau. Taip pat derėtų pridurti puslapių populiarumą, lyginant vartotojų lankomumus niekas neprilygsta rsmasters.net. Taip pat straipsniai(gidai) yra geriausi rsmasters.net puslapyje, tai gali patvirtinti bet kuris runescape žaidėjas, kuris žino ir rune.lt, ir rsmasters.net ir kitus Lietuviškus pagalbos tinklapius. Dėl nuorodų pridėjimo, aš sutinku, kad wikipedijoje būtų ir rsmasters.net nuorodą ir rune.lt, bet tikrai ne kitų, beverčių ir niekam nereikalingų puslapių. Taip pat tikiuosi, kad nuorodos nebus ištrinamos vėl. Pagarbiai. mazas110. -- šis nepasirašytas komentaras buvo paliktas naudotojo 78.59.214.60 (aptarimasindėlis)

Pastebėjimas[redaguoti vikitekstą]

Dėl rune.lt administratoriaus, visiem tiems, kurie teigia, kad jis ne scameris:

Pastebėjimas yra toks, kad rune.lt savininkas buvo išmestas iš rsmasters.net komandos ir užbanintas už tai, kad apgavo kelis vartotojus.

Taigi tiems, kas teigia, kad rune.lt nėra apgavikų puslapis, siūlau permąstyti savo nuomonę. -- šis nepasirašytas komentaras buvo paliktas naudotojo 78.59.214.60 (aptarimasindėlis)

Sutinku su mazas110, kad būtų patalpintos abiejų tinklalapių nuorodos. Taip pat mano žiniomis RSMasters naudojo tokį patį dizainą kaip ir RSTurgus dabar, o Rune dabartinį. Paskui RSMasters pasisavino dizaino idėją ir sukūrė labai panašų dizainą į Rune. Todėl mazas110 nesikabinėk prie kitų, nes tu pats arba kiti administratoriai pasisavino Rune idėją. Išvis... Pastebėjau, kad ką naujo sugalvoja Rune jūs viską kopijuojat. Pavyzdžiui įrankių juostą, kelias ikonas (įspėjimų) ir t.t. Aš esu abiejų tinklalapių narys nuo jų sukūrimo, todėl galiu daug ką pasakyti. Man asmeniškai labiau patinka Rune, nes ten lankytojai protingesni ir vyresni renkasi, todėl šį tinklalapį ir dėjau prie nuorodų.

Ir dėl to pastebėjimo... Taigi žmonės keičiasi. Ir išvis man atrodo, kad patį jį apgavo, nes tas apgautasis kažkaip užėmė jo vietą. Tikriausiai tas apgautasis suklastojo įrodymus. Kiek aš su juo kalbėjau, tai sakė, kad jam net neleido pasiaiškint, iškart IP BAN ir Skype block... Nuo Rune sukūrimo negirdėjau nei vieno nusiskundimo dėl jo, tik pagyrimus. Ir ką? Niekas nėra šventuolis, kuris niekada nieko nėra apgavęs. Ir plius tai buvo maždaug prieš 2 metus... Ir neesu tikras, kad tai tiesa.

-- šis nepasirašytas komentaras buvo paliktas naudotojo RuneScape (aptarimasindėlis) 18:30, 2008 lapkričio 13 (EET)

Viskas. Vikipedija tikrai nėra kažkokia skundų knyga ar santykių aiškinimosi erdvė. Savo problemas aiškinkitės kitur. Visokie pasisakymai tiesiogiai nesusiję su konkrečiu straipsniu bus atmetami, o naudotojai blokuojami. * Hugo ¿díme? 21:26, 2008 lapkričio 13 (EET)

Reiškias taip[redaguoti vikitekstą]

Savaitei užrakinau šį puslapį. Tiek laiko pakaks išsiaiškinti, kokios nuorodos čia gali būti o kokių nereikia. Po savaitės straipsnis automatiškai atsirakins ir galėsite sudėti tinkamas nuorodas bei išimti netinkamas. Ir labai tikiuosi kad vėliau niekam nekils mintis pradėti nuorodų karo iš naujo. Ačiū už supratimą. --Nomad 01:00, 2008 gruodžio 2 (EET)

Man atrodo, kad šiam straipsniui užtenka gamintojo tinklalapio. Visos kitos nuorodos nieko gero vis tiek neduos, tuo labiau, kad dėl jų ir kilo karas. Taip pat aukščiau pasisakiusiems - negrasinkit vienas kitam ir neįžeidinėkite vienas kito. elgesio taisyklės galioja visiems--Qwarc 01:40, 2008 gruodžio 2 (EET)

Tegul lieka tik oficialus RuneScape tinklalapis. Manau, kad mano nuomonei pritaria rune ir rsmasters. O tą kažkokį dante reikia išvis pašalinti, nes jis kišą tinklalapius, kuriuose yra tik ~10 registruotų narių ir nei vieno gido, nors jau buvo parašyta, kad nebūtų to nuorodų karo... Beje jei bus įdėtos tų tinklalapių nuorodos, tai gali kilti ginčas dėl vietos (kieno tinkalalapis parašytas pirmiau) ir panašiai. Tikiuosi supratote ir pritarsite mano nuomonei.

--RuneScape 23:20, 2008 gruodžio 2 (EET)


Baninkit Dante2602, nes jis nesilaiko susitarimo. Deda savo puslapį. O mes susitarę, kad paliksim tik oficialų RuneScape puslapį.