Aptarimas:Groverio algoritmas

Page contents not supported in other languages.
Straipsnio aptarimas iš Vikipedijos, laisvosios enciklopedijos.

Trumpai tariant, iš čia reikia pašalinti beveik visas formules ir palikti tik pačias pagrindines. Vikipedija nėra skirta specialistams, jos straipsnius turi suprasti daugiau mažiau bet kas :) Tuo tarpu dabar didžiąją straipsnio dalį sudaro vien formulės. Galbūt tai įdomu specialistams, tačiau nieks kitas net neįpusės skaityti. --Nomad 20:30, 2007 Birželio 26 (EEST)

Na taip, primena matanalizės konspektus, tik baisiau :) . Bet rodos panašiai yra ir kituose kvantinių skaičiavimų straipsniuose. knutux 09:16, 2007 Birželio 27 (EEST)
Bet argi trukdo:) Gaila žmogaus darbo, tikiu, kad kažkam pravers ar paskatins pasidomėti labiau. Vieniems vienoki dalykai, kitiems kitokie įdomūs ir suprantami. Ir kiekvienas prisideda, kaip gali. ~ Mea 19:25, 2007 Birželio 27 (EEST)
Kam neįdomu, tai manau gali neskaityti, o kad straipsnius turi suprasti bet kas tai pirmą kartą girdžiu, kas čia per išradimas?--Dirgela 22:37, 2007 Birželio 28 (EEST)
Sutinku su Mea ir Digrela, nors pats ir nesuprantu kas čia parašyta, bet kažkam, kada nors ir kažkaip tikrai bus naudinga. Adam 22:47, 2007 Birželio 28 (EEST)
Tiesa. Formulės turėtų likti (nemanau, kad nespecialistai būtų joms alergiški :) ), bet reikėtų daugiau komentarų joms (skyrelis „Groverio Iteracija“ prasideda formule - taip tai jau neturėtų būti), be to, nekenktų pateikti vidinę nuorodą į straipsnį su notacijos aprašymu. Gal dar reikėtų visus panašius straipsnius sudėti į vieną kategoriją, kuri galėtų vadintis „Kvantinė informatika“ (lenkiškai „Informatyka kwantowa“, vokiškai „Quanteninformatik“)... --Martynas Patasius 23:05, 2007 Birželio 28 (EEST)
Tai gal tada prie Ferma didžioji teorema pateikime glaustą šimto penkiasdešimties puslapių įrodymą? --Nomad 23:15, 2007 Birželio 28 (EEST)
Ne, bet ne dėl to, kad kas nors to įrodymo nesupras, o dėl to, kad straipsnis tokiu atveju gana sunkiai ir lėtai atsidarys (apie redagavimą kalba nė neina). Tiesa, gal užtektų ir vieno nedidelio pavyzdžio (čia jau straipsnio autorius turbūt turėtų paaiškinti, kodėl pateikė porą pavyzdžių). Bet šiuo metu didesnė bėda ta, kad formulėms trūksta komentarų, o ir naudojamos notacijos aprašymo. --Martynas Patasius 23:30, 2007 Birželio 28 (EEST)
Normalus čia straipsnis. Kai apie kokia Kinijos istoriją tai aceit galima visas smulkmenas surašyt... O čia reikia su 5 kubitais iteracijos ir nerasi. Na nebent popierius baigėsi. ;) --Osmis 23:54, 2007 Birželio 28 (EEST)
Kaip jau sakė, esmė ne smulkmenų skaičiuje, o jų pateikime. Dabar straipsnis atrodo kaip matematikos konspektas, ne kaip straipsnis. --Nomad 01:59, 2007 Birželio 29 (EEST)

Jeigu teisingai suprantu, dalis "Kritika" yra nelogiška. Kuo autorius rėmėsi ją rašydamas? -- šis nepasirašytas komentaras buvo paliktas naudotojo 78.58.205.156 (aptarimasindėlis)