Aptarimas:Globalizacija

Page contents not supported in other languages.
Straipsnio aptarimas iš Vikipedijos, laisvosios enciklopedijos.

Straipsnyje aukštinama globalizacija, visokios tarptautinės organizacijos ir tt., tačiau nėra pažymėtas jos neigiamas poveikis: nacionalinių valstybių naikinimas, pasaulinės ekonominės krizės, prievarta diegiama demokatija ir liberalizmas. Tą būtina sutvarkyti.-- šis nepasirašytas komentaras buvo paliktas naudotojo 88.119.23.211 (aptarimasindėlis)

Nepasakyčiau, kad aukštinama, tiesiog išdėstyta, kuo pasireiškia - judėjimu, išsiplėtimu, ir nevadinčiau to ne neutraliu požiūriu, tiesiog greičiau neišbaigta, ne iš visų pusių pažvelgta. Dėl sutvarkymo, galėtumėte tai ir padaryti :) --Mea 23:16, 2009 vasario 20 (EET)

Galbūt galima būti jungti su straipsniu ekonominė globalizacija, sociologijos enciklopedijoje tuo atžvilgiu ir nagrinėjama, aišku, su sociologija čia vienaip ar kitaip persipina, o kiti en wiki str., kaip kultūrinė, politinė globalizacija išvis atrodo prastoki. Mūsiškis str. išverstas irgi su klaidomis tų pačių studentų, kartais ne itin logiškom išvadom, reiktų perpus pratrinti ir sujungti į vieną.--Vaidila (aptarimas) 18:44, 21 vasario 2021 (EET)[atsakyti]