Vikipedijos aptarimas:Nekonstruktyvi veikla/Archyvas

Page contents not supported in other languages.
Straipsnio aptarimas iš Vikipedijos, laisvosios enciklopedijos.

Anuliavau Oooom pakeitimą, nes laikau tai vandalizmu. LORETA a.k.a. JonasS
Ooom pakeitimas yra istorijoje - čia: [1]

Veiksmai nuosekliai grįstini argumentais, o ne vienu žodeliu (čia). Gaila, kad kuriant ir taisant VP vadovaujamsi nuomonėmis ir vengiama (nuoseklaus) argumentavimo pateikimo. Om 20:36, 28 Vasario 2006 (EET)

Tolesnių diskusijų prasmė[redaguoti vikitekstą]

Šis puslapis (Wikipedia:Administravimo kritika) skirtas dėl administravimo veiklos. Kokie įgaliojimai apima administravimo veiksmus, rašoma atitinkamuose puslapiuose. Griežtai draudžiama šiame puslapyje aptarinėti administratorių etikos klausimus. Jie sprendžiami kituose puslapiuose (Wikipedia:Vikietiketo nesilaikymas). Suinteresuoti asmenys kviečiami juos intensyviai pildyti. Be to visa tai galima perkelti į asmens aptarimus. - Om 19:34, 28 Vasario 2006 (EET)

Kvietimas ateityje išsakyti konstruktyvią kritiką[redaguoti vikitekstą]

Dėl blokavimo, trynimo, redagavim atmetimų, užrakinimo VP dalyviai kviečiami argumentuotai pagrįsti savo tezes atitinkamomis citatomis iš VP taisyklių bei nuosekliai pagrįsti, kokie veiksmai atitinka pažeidimo sudėtį ir kodėl vertintini būtent taip, o ne kitaip. Nerandant rašytinių taisyklių, dalyviai kviečiami jas sukurti (Wikipedia:Vikietiketas), patobulinti taip, kad taisyklės tarnautų tinkamai, produktyviai veiklai Vikipedijoje. - Om 19:34, 28 Vasario 2006 (EET)