Mila Sivackaja

Straipsnis iš Vikipedijos, laisvosios enciklopedijos.
Mila Sivackaja
Gimimo vardas Liudmila Sivackaja
Visas vardas Liudmila Sivackaja
Gimė 1998 m. gruodžio 3 d. (25 metai)
Kijevas, Ukraina
Gyven. vieta Kijevas
Tautybė ukrainietė
Pilietybė Ukraina
Sritis Teatras, kinas, TV
Pareigos Aktorė

Mila Sivackaja arba Liudmila Sivackaja (ukr. Сивацька Людмила Олексіївна, g. 1998 m. gruodžio 3 d., Kijeve) – Ukrainos aktorė, laidų vedėja, dainininkė, modelis ir sportininkė. Dalyvavo projekte Ukrainos šou „Balsas. Vaikai“, atliko pagrindinius vaidmenis serialuose „Likimo gijos“, „Sužeista širdis“, „Lietaus gėlės“, taip pat vaidybinėje komedijoje „Paskutinis herojus“ ir siaubo filme „Synevyr“.

Biografija[redaguoti | redaguoti vikitekstą]

Anksti pradėjo modelio karjerą, o nuo 2011 m. rimtai užsiėmė dainavimu. Nepaisant kitų talentų, aktorystė tapo pagrindiniu Milos gyvenimo verslu. Būdama 8 metų susipažino su režisieriumi Anatolijumi Mateško, kuris ieškojo balerinos detektyvui „Tuščios vietos genijus“. Pagal scenarijų buvo numatyta, kad vaidins berniukas, bet Sivackaja užkariavo savo charizma, tad scenarijus buvo perdarytas „mergaitei“.

Serialas „Likimo gijos“ išgarsino aktorę, įkūnijusią merginą, vardu Olga, atskirtą nuo sesers Katios (Evgenija Rozanova) vaidmenį.

2018 m. vasarą tapo žinom, kad seriale „Grand“ pagrindinį vaidmenį atliks Mila Sivackaya. Tai „Virtuvės“ ir „Viešbučio Eleono“ tęsinys. Veiksmo scena persikėlė į prabangų viešbutį „Grand Lion“, o pagrindinė veikėja – ambicinga viešbučių verslo fakulteto studentė Ksenija, kuri nusprendė įsidarbino minėtame viešbutyje. Kartu su Mila seriale dalyvavo Aleksandras Lykovas, Olga Filimonova ir daugelis ankstesnių serialo dalių aktorių: Jelena Ksenofontova, Jekaterina Vilkova, Sergejus Lavyginas ir kiti.[1]

2022 m. balandį Milai Sivackajai, kaip ukrainiečių menininkei, pasmerkusiai Rusijos kariuomenės veiksmus Ukrainos teritorijoje, buvo uždrausta atvykti į Rusijos Federacijos teritoriją ateinančius 50 metų. Į ką aktorė atsakė savo „senstančia“ nuotrauka nuotraukų redaktoriuje su prierašu „Tai aš 2072 m., „Didžiojo“ tęsinio filmavimo aikštelėje.[2]

Šaltiniai[redaguoti | redaguoti vikitekstą]

Nuorodos[redaguoti | redaguoti vikitekstą]