Sąrašas:Argentinos miestai

Puslapis iš Vikipedijos, laisvosios enciklopedijos.
(Nukreipta iš puslapio Argentinos miestų sąrašas)
Jump to navigation Jump to search

Tai Argentinos miestų sąrašas. Pateikti svarbiausi atskirų provincijų miestai. Gyventojų skaičius pateiktas tūkstančiais, pagal 2001 m. surašymo duomenis.

Abecėlinė tvarka pagal provincijas[redaguoti | redaguoti vikitekstą]

Buenos Airės[redaguoti | redaguoti vikitekstą]

Mar del Plata
Bahija Blanka

Čiakas[redaguoti | redaguoti vikitekstą]

Resistensija

Pilna statistika

Čiubutas[redaguoti | redaguoti vikitekstą]

Komodoro Rivadavija

Pilna statistika

Entre Riosas[redaguoti | redaguoti vikitekstą]

Parana

Pilna statistika

Formosa[redaguoti | redaguoti vikitekstą]

Formosa

Pilna statistika

Katamarka[redaguoti | redaguoti vikitekstą]

Pilna statistika

Kordoba[redaguoti | redaguoti vikitekstą]

Kordoba

Pilna statistika

Korientesas[redaguoti | redaguoti vikitekstą]

Pilna statistika

La Pampa[redaguoti | redaguoti vikitekstą]

Santa Rosa

Pilna statistika

La Riocha[redaguoti | redaguoti vikitekstą]

Pilna statistika

Mendosa[redaguoti | redaguoti vikitekstą]

San Rafaelis

Pilna statistika

Misionesas[redaguoti | redaguoti vikitekstą]

Posadasas

Pilna statistika

Neukenas[redaguoti | redaguoti vikitekstą]

San Martin de los Andes

Pilna statistika

Rio Negras[redaguoti | redaguoti vikitekstą]

Bariločė

Pilna statistika

Salta[redaguoti | redaguoti vikitekstą]

Salta

Pilna statistika

San Chuanas[redaguoti | redaguoti vikitekstą]

Pilna statistika

San Luisas[redaguoti | redaguoti vikitekstą]

Pilna statistika

Santa Fė[redaguoti | redaguoti vikitekstą]

Pilna statistika

Santa Krusas[redaguoti | redaguoti vikitekstą]

El Čaltenas

Pilna statistika

Santjago del Esteras[redaguoti | redaguoti vikitekstą]

Anjatuja

Pilna statistika

Tukumanas[redaguoti | redaguoti vikitekstą]

San Migel de Tukumanas

Pilna statistika

Ugnies Žemė[redaguoti | redaguoti vikitekstą]

Ušuaja

Pilna statistika

Chuchujus[redaguoti | redaguoti vikitekstą]

Pilna statistika

Didžiausi miestai[redaguoti | redaguoti vikitekstą]

  1. Buenos Airės – 2 776 138 (Didžiosios Buenos Airės 11 897 600)
  2. Kordoba – 1 513 200
  3. Rosarijas – 1 295 100
  4. Mendosa – 1 009 100
  5. La Plata – 857 800
  6. Tukumanas – 833 100
  7. Mar del Plata – 699 600
  8. Salta – 531 400
  9. Santa Fė – 524 300
  10. San Chuanas – 456 400
  11. Resistensija – 399 800
  12. Neukenas – 391 600
  13. Santjago del Esteras – 389 200
  14. Korientesas – 332 400
  15. Bahija Blanka – 310 200

Nuorodos[redaguoti | redaguoti vikitekstą]

Lotynų Amerikos miestų sąrašai
Argentina | Bolivija | Brazilija | Kolumbija | Čilė | Kosta Rika | Kuba | Dominikos Respublika | Ekvadoras | Salvadoras | Gvatemala | Haitis | Hondūras | Meksika | Nikaragva | Panama | Paragvajus | Peru | Urugvajus | Venesuela