Aptarimas:Aktualūs įvykiai

Page contents not supported in other languages.
Straipsnio aptarimas iš Vikipedijos, laisvosios enciklopedijos.

Siūlyčiau šitą puslapį trinti, nes 1) enciklopedijija nėra žinių/naujienų resursas, 2) straipsnis neatnaujinamas, dėl to menkavertis. knutux 16:07, 21 Rugpjūčio 2006 (EEST)

Pritariu, nes neatnaujinamas, todėl nėra prasmės laikyti pasenusią info. --Atlantas 16:10, 21 Rugpjūčio 2006 (EEST)
Kitų VP patirtis rodo, kad Vikipedija visgi yra naujienų rinkinys, žr. iw 2) lietuviškoje VP naujienos skelbiamos (pvz., žr. Wikipedia:Aktualijos). 3) Vikipediškumas nusakomas ne laiko matmeniu (laiko kriterijus taikomas daugiau žiniasklaidai, todėl vikipediškumo kriterijų siejimas su medžiagos naujumu/vertingumu, o ne medžiagos svarbumu, nėra tinkamas). --Ooom 16:37, 21 Rugpjūčio 2006 (EEST)
Na puslapyje pagalba:Kas nėra Vikipedija rašoma "Vikipedija nėra žiniasklaidos priemonė" ("Jei norima dirbti vikireporteriu, galima įsijungti į Vikinaujienų projektą (pvz., anglų ar vokiečių kalbomis). Nuolat kintanti informacija (periodiškai atnaujinamų institucijų sudėtis, šiuo metu populiariausi visuomenės veikėjai, šiandien labiausiai paplitusių techninių standartų sąrašas ir pan) čia arba išvis neturėtų būti įtraukiama ..."). O Wikipedia:Aktualijos - pagalbinis puslapis, ne straipsnis, taigi čia ne argumentas (jei šitas puslapis irgi būtų kitoje vardų srityje, netrukdytų, bet straipsnių vardų sritis skirta tik enciklopediniams straipsniams). knutux 16:42, 21 Rugpjūčio 2006 (EEST)

Trinkit. Kas buvo aktualu perkėliau į metus ir datas. Virginijus.