Ana Chilkevič

Straipsnis iš Vikipedijos, laisvosios enciklopedijos.
Ana Chilkevič
Gimimo vardas Анна Александровна Хилькевич
Visas vardas Анна Александровна Хилькевич
Gimė 1986 m. spalio 15 d. (37 metai)
Leningradas, RTFSR
Gyven. vieta nežinoma
Tautybė Rusė
Pilietybė Rusija
Sritis Teatras, kinas, TV
Pareigos Aktorė

Ana Chilkevič (rus. Анна Александровна Хилькевич, g. 1986 m. spalio 15 d. Leningrade) – Rusijos aktorė. Geriausiai žinoma dėl vaidmenų televizijos serialuose „Barvicha“ ir „Univeras. Naujasis bendrabutis.“ bei pasirodymų naujametiniame seriale „Eglutės“.

Biografija[redaguoti | redaguoti vikitekstą]

2003 m. baigė vidurinę mokyklą ir tęsė mokslus Ščepkino aukštojoje teatro mokykloje. 2004 m. metė studijas dėl kategoriško draudimo teatro universitetų studentams vaidinti filmuose. Aktorė buvo pakviesta į du serialus – „Aš planavau pabėgimą“ ir „Gaisrininkai“. Abiejose mergina atliko epizodinius ir nelabai reikšmingus vaidmenis, tačiau jie davė neįkainojamos patirties.

Vėliau buvo serialas „Advokatas“, filmas „Prima Dona“, komedija „Gandro skrydis per kopūstų lauką“, filmas „Nesenstantis žmogus“. Visuose šiuose projektuose aktorė įkūnijo daugiausia antraeilius personažus, tačiau dirbo kartu su Andrejumi Sokolovu, Levu Durovu.[1][2]

2011 m. gruodžio bei 2015 m. rugpjūčio mėn. pasirodė žurnalų „MAXIM“,[3][4]o 2013 m. gruodžio mėn. „Playboy“ rusiškose versijose.

Šaltiniai[redaguoti | redaguoti vikitekstą]

Nuorodos[redaguoti | redaguoti vikitekstą]