Aptarimas:Vilija Matačiūnaitė

Page contents not supported in other languages.
Straipsnio aptarimas iš Vikipedijos, laisvosios enciklopedijos.

Dėl nuotraukų licencijų[redaguoti vikitekstą]

Būtų gerai, kad kas geriau nusimanantis peržiūrėtų tų nuotraukų licencijas, nes aš vis dar abejoju, kad jos teisingos. Jei jau tikrai ten tinka daug kam promotional, tai jos tikriausiai turėtų būti sumažintos. --Vezhlys 11:33, 2007 Balandžio 15 (EEST)

Kaip tiek daug info gali būti be jokių šaltinių?[redaguoti vikitekstą]

Vilija Matačiūnaitė gimė 1986 metų birželio 24 dieną Vilniuje, Antano ir Rimos Matačiūnų šeimoje. Turi sesę Astą ir brolį Aleksą. Vilija nuo vaikystės buvo labai aktyvi – mėgo sportą, karaokę, kūrė eilėraščius, lankė mokyklos chorą, teatro bei kitus būrelius, dainavo įvairiuose mokyklos renginiuose, vėliau – baruose. Balsą lavino Artūro Noviko džiazo mokykloje, Onos Valiukevičiūtės studijoje „Mikrofonas“, kurį laiką mokėsi dainuoti ir pas Rositą Čivilytę. Taip pateko į laisvalaikio centrą visai šeimai „Septynios mūzos”. Būdama 16 metų, subūrė grupę ir įrašė kelias dainas. Dainavo grupėse „Cordage” ir „Kampas”.

2002 m. dalyvavo Latvijos muzikiniame televizijos konkurse „Fizz Superstar”.


Viskas be šaltinių. Ir dar priedo labai "promotional" tekstas.

188.69.19.76 17:18, 9 kovo 2024 (EET)[atsakyti]

Kažkas įrašė, niekam neužkliuvo, tai ir liko (žr. Vikipedija:Jokių garantijų). Vieną išnašą pridėjau, o skirsnį Dabartinė veikla reikėtų kritiškai įvertinti. Beje, čia lietuviškoji Vikipedija, turime lietuviškus atitikmenis (pvz., Pagalba:Kas nėra Vikipedija). Homo ergaster (aptarimas) 17:29, 9 kovo 2024 (EET)[atsakyti]