Naudotojo aptarimas:Qwarc

Page contents not supported in other languages.
Straipsnio aptarimas iš Vikipedijos, laisvosios enciklopedijos.

Ankstesni:


Paskaityk,[1].. Tada atblokavau naudotoją Emka. O Hugo atblokavo kitus. --Mea 00:11, 2009 vasario 21 (EET)

Na ponai ir ponios tada patys prašome ir įvedinėti tvarką. Taip tęstis ilgai negali. Jūs atblokavote jūs prisiėmėte visą atsakomybę už juos - dabar darykite tvarką--Qwarc 00:14, 2009 vasario 21 (EET)
Tai kad Hugo atblokavo, aš tik Emką atblokavau :/ Ar aš už jurgelį meistrelį šičia veikiu......? --Mea 00:19, 2009 vasario 21 (EET)
Supratau. Turbo vėl kaip ir buvo užblokuotas--Qwarc 00:26, 2009 vasario 21 (EET)

Sveikas, kadangi šauniai administruoji, manau tau praverstų biurokrato teises. Vikipedijai reikalingas aktyvus biurokratas. --Žiedas 18:40, 2009 kovo 10 (EET)

Tai ir dabar yra 3 mano manymu to visiškai pakanka, bet ačiū užpasiūlymą--Qwarc 12:17, 2009 kovo 11 (EET)

Pastebėjau, kad Jūsų botas Naudotojas:Qwa bot pildo „žurnalus“ kaip Vikipedija:Welcome log/2008/01/26, bet jie lyg ir nėra niekur naudojami... Gal vertėtų ištrinti, ar gal perkelti į boto vardų sritį, ar kokį paaiškinimą prirašyti? --Martynas Patasius 00:51, 2009 kovo 15 (EET)

ištrinta. botas daugiau neužsiiminės sveikinimais.--Qwarc 10:51, 2009 kovo 15 (EET)

Dėl straipsnio 2008–2009 m. pasaulio finansinė krizė iliustracijų išėmimo[redaguoti vikitekstą]

p. qwarc, kodėl išėmėte mano įdėtas amsenines iliustracijas? figuura

na kažkaip keista, bet kai kurios nuotraukos - kitų autorių ir užsieniniuose žurnaluose. tikiuosi tai tik nesusipratimas--Qwarc 01:03, 2009 kovo 16 (EET)

Kaip pavyzdį galiu įdėti nuorodą [2] ar nieko neprimena?--Qwarc 01:13, 2009 kovo 16 (EET)

kodėl manote, kad Timothy Geithner nuotrauka yra 'kitų' autorių? Ji nėra mano asmeninė, bet mano bičiulio, kuris sutiko kad įdėčiau mažo formato kopiją į lietuvišką wiki. Jūsų nurodytas blogas nuotrauką nusikrovė iš www.flickr.com, kuriame tarp kitko daugelis vartotojų leidžia naudoti savo paveikslėlius. figuura 09:52, 2009 kovo 16 (gmT)
Na va, matote kokie netikslumai, ne jūsų nuotrauka, vadinasi licencija bloga. www flickr.com delioja nuotraukas ne tik nemokamas, bet ir nesuderinamas su wiki licencijas nuotraukas. reiktų atidžiau žiūrėti licencijavimo leidimus--Qwarc 14:19, 2009 kovo 16 (EET)
kaip aš galiu sau išduoti leidimą dėl savo asmeninių nuotraukų? Paimkime Burj Dubai, projektas prie kurio aš dirbu - jo autorystė be abejo priklauso SOM architektams, bet nuotrauka daryta statybos priežiūros metu - pagal mano darbo sutartį su SOM - priklauso man. figuura 14:54, 2009 kovo 16 (gmt)
Tai kalbame konkrečiai apie kiekvieną. atskirai šita Burj Dubai nuotrauka jūsų daryta ir nuotraukos autorinių teisių turėtojas esate taip pat jūs? Tik nesupykite, bet aš noriu iki galo išsiaiškinti. Aš ne robotas ir tikrai galiu būti neteisus :) Siūlau kiekvieną nuotrauka atskirai aptarti ir išsiaiškinti--Qwarc 12:55, 2009 kovo 17 (EET)
Burj Dubai nuotrauka mano. Kitos nuotraukos su autorinėmis teisėmis, gautos su flickr.com naudotojų sutikimu, išplaukiant iš tokio ar panašaus leidimo naudoti paprašius: All images on this flickr stream and/or originating from this stream are copyrighted "© All Rights Reserved" - no image may be used for any purpose without prior permission given by me. The images are protected by German and international copyright law. Please ask for permission if you wish to use any of my images. If you download, blog, use or distribute any of my images in any unauthorised way, be it in a commercial or non-commercial environment without prior permission by me then I will take action to protect my interests. Note: Under German copyright law the unauthorised use, copying, distributing or attaching a wrong copyright claim is a criminal offense (§§ 106, 107, 108 UrhG) and you will be prosecuted by the German authorities if reported - regardless if you are a German citizen (or company) or from elsewhere.figuura 14:21, 2009 kovo 17 (GMT)
Burj Dubai - su šiuo paveikslėlių aišku {{GFDL-self}} galite taikyti. Dabar su kitais. Paveikslėliai tikrai saugomi autorinių teisių kokią jūs teisę turėjote naudoti ir skelbti, kad jie yra jūsų? Čia gi aiškiai parašyta reikia kreiptis į autorių dėl paveikslėlio naudojimo. O jūs lyg niekur nieko paėmėte ir naudojote. WIKI nustatė standartines prašymo formas tokiems atvejams. tiksliai negaliu pasakyti kur tai yra padėta, bet jūs ir pats galite laisva forma paprašyti naudoti wikipedijoje ir būtinai priminti kad tiek komerciniams tiek nekomerciniams tikslams. Gautas autorių teisių turėtojo atsakymas, patalpintas paveikslėlio komentaruose - įrodymas, kad leidimas gautas. Ateityje būkite atidesnis - autorinės teisės wiki - vienas iš kertinių akmenų, ant kurio laikosi visa šį sistema.--Qwarc 22:28, 2009 kovo 17 (EET)

Prašau atrakinti informacijos apie Viktorą Uspaskich redagavimą, aš esu oficialus Darbo partijos ir V. Uspaskich atstovas. Serdob

Man visai nesvarbu, kas jūs toks esate. Kol nebus sutvarkyta jūsų įkelta medžiaga ir ji neprieštaraus wikipedijos nuostatoms nieko nebus daroma. Atleiskite, bet taisyklės galioja visiems. Jūs kelintą kartą bandote pakeisti gerą wikipedijos nuostatoms neprieštaraujančią nuotrauka kita, neaiškios kilmės ir autorinių teisių statuso. Tenka imtis reguliavimo. Chaoso daryti niekada neleidom ir neleisim ateityje--Qwarc 13:35, 2009 kovo 27 (EET)

Visos mano įkeltos nuotraukos (Viktoro Uspaskich, Loretos Graužinienės ir Virginijos Baltraitienės) yra naudojamos Darbo partijos interneto svetainėje, jokių naudojimo apribojimų joms nėra taikoma. Jos yra įkeltos iš naujo, nurodant šaltinį ir naudojimo sąlygas, todėl dar kartą prašau atidaryti informacijos apie Viktorą Uspaskich redagavimą. Serdob

jau atrakinta--Qwarc 14:32, 2009 kovo 27 (EET)

Aciu. Serdob

Nuotraukos ištrynimas[redaguoti vikitekstą]

Labas vakaras, norėjau paklausti, kodėl ištrynėte mano įdėtą nuotrauką - „Vaizdas:Kestutis Jokubynas2.JPG“? Aš buvau nurodžiusi licenziją PD, kaip man buvo nurodęs Atlantas. Deiba

ir jūs galvojate kad to užtenka? prie tokios licencijos yra būtinas šaltinis ir pagrindimas, kodėl naudojama PD licencija, nes kiekvienas gali nurodyti ką tik nori, o kaip patikrinti? Dabar klausimas toks - tai jūsų nuotrauka? Jei ne tai ar yra autorinių teisių turėtojo sutikimas naudoti PD licenciją. Jei taip reikia tai parašyti--Qwarc 08:30, 2009 balandžio 21 (EEST)

supratau ką jūs ne visai korektiškai padarėte. {{PD-old}} reikėjo uždėti. tuoj viską atstatysiu ir sutvarkysiu kaip reikia. Jei dar kokių neaiškumų kils tikrai nebijokite kreiptis. Administratoriai taip pat gali klysti. Atsiprašau už nepilną įsigilinimą.--Qwarc 08:42, 2009 balandžio 21 (EEST)

Ačiū :) nežinojau, kad būtent tokią licenziją reikėjo nurodyti, bet džiaugiuosi, kad viskas išsisprendė. --Deiba


Sveiki, kodėl straipsnyje apie Dalią Grybauskaitę netiko gimimo vieta - "Vilnius, Lietuva"? LR vyriausybė SSRS okupacijos juk nepripažino.--84.240.34.36 14:32, 2009 gegužės 10 (EEST)

Tai norite pasakyti, kad Lietuva nebuvo okupuota? Na jūs duodate... Man trūksta žodžių--Qwarc 09:28, 2009 gegužės 11 (EEST)

ar galėtumėt įdėti nuorodą į konkrečias taisykles, prieš trinant straipsnius? :-) --Brox 22:46, 2009 birželio 18 (EEST)

prašome: Vikipedija:Vardinimo taisyklės 1.2 punktas cituoju:

"Vienaskaitos naudojimas

Straipsnių pavadinimai turi būti vienaskaita.

Išimtys:

   * žodis turi tik daugiskaitinę formą (kaip kelnės, durys);
   * kai daugiskaitos forma gali turėti kitokią reikšmę, pvz., "namas" ir "namai";
   * tautų, tautinių, kalbinių, socialinių grupių pavadinimai, pvz., keltai, baltai, pankai;
   * tam tikrų biologijos taksonominių grupių pavadinimai.
   * kai kurie meteorologijos terminai, pavyzdžiui, debesų tipų pavadinimai.

Kategorijų pavadinimai gali būti tiek vienaskaita, tiek daugiskaita."

--Qwarc 00:35, 2009 birželio 19 (EEST)

Straipsnis „Administracinis teismas“ ir yra vns. vard., o „Administraciniai teismai“ (tokia sąvoka minima LR įstatymuose) nėra straipsnis, o paprastas peradresavimas į straipsnį :-) --Brox 20:59, 2009 birželio 19 (EEST)
Nukreipiamasis straipsnis vis tik yra straipsnis, o LR sąvokos tai ne rodiklis, daug kas minima LR įstatymuose daugiskaita, nors yra puiki vienaskaitinė forma pvz. miškai, ežerai upės ir etc. Aš nelabai suprantu, kodėl čia tokia būtinybė iškilo daryti daugiskaitinį nukreipimą? --Qwarc 10:47, 2009 birželio 20 (EEST)
Įvairių formų žodžiai sutrumpina straipsnių rašymą (nereikia rašyti dvigubai to pačio termino). Aptariamu atveju tai prasminga, pvz., straipsnyje „Lietuvos teismai“, kur daugiskaitinė forma tik ir tenaudojama („teismai“, „Administraciniai teismai“). Dar padėtų toks nuorodinis straipsnis kaip „teism“, nes Vikipedijoje jau yra analogišku principu egzistuojantys straipsniai kaip „tanzanij“, „ugand“, kauno raj etc. --Brox 19:56, 2009 birželio 21 (EEST)
Na čia ne precedentinė teisė, o dėl tokių trumpinimų rašymo inicijuosiu balsavimą.--Qwarc 21:08, 2009 birželio 21 (EEST)

Labas, gal daugiau tinka kovos menai negu kovos menas, pavyzdžiui, pas anglus daugiskaitoje martial arts. Mefisto215 17:40, 2009 birželio 22 (EEST)

Vėlgi vardijimo taisyklės :), žiūrėkit aukščiau, bet jei jums patinka tebūnie. gal iš tikro taip geriau--Qwarc 18:31, 2009 birželio 22 (EEST)

Būtų gerai sužinoti jūsų nuomonę. Jeigu nesutinkate, norėčiau, kad parašytumėte komentarų skiltyje, kadangi visi balsavusieji „prieš“ apeliuoja į mano bendravimą (konstruktyvus, žinoma, būtinas, tačiau, iš anksto atsižvelgdamas į tai, jog bus balsuojama remiantis emocijomis, savo prašyme išdėsčiau kitas priežastis administravimo teisėms gauti, kurios, mano manymu, projektu atžvilgiu iš dalies netgi yra svarbesnės). —Kellogg257 21:29, 2009 birželio 24 (EEST)

Dėl redirectų[redaguoti vikitekstą]

Siūlyčiau nemėtyti blogų redirektų kol į juos yra nesutvarkytos nuorodos. Nes paskui bus blogiau aptikti tokias nesutvarkytas nuorodas. --Vpovilaitis apt. 13:54, 2009 liepos 8 (EEST)

Taip, taip pilnai sutinku, aš tik negalvojau, kad jų tiek daug ir tai tik elementarios klaidos, bet čia pasirodo sistema--Qwarc 23:00, 2009 liepos 8 (EEST)

Labas, turi Skype vardą? CD 14:47, 2009 rugpjūčio 25 (EEST)

                • --Qwarc 15:29, 2009 rugpjūčio 25 (EEST)

Nepaisydamas jam būdingo sveiko proto, user:Hugo.arg intensyviai laikosi senosios gyvenviečių aprašymo seniūnijų straipsniuose (Didžiosios gyvenvietės + Kiti kaimai) tvarkos ir atkeičia daromus pakeitimus ir atnaujinimus pagal 2009 m. padėtį, palikdamas 2001 m. situaciją. Ar tai reikėtų toleruoti? CD 16:44, 2 sausio 2010 (EET)[atsakyti]

Išsamiau žr. user:Atlantas#Seniūnijos. CD 15:10, 3 sausio 2010 (EET)[atsakyti]

Kviečiu balsuoti Naudotojo aptarimas:CD/seniūnijos iki sausio 11 dienos. CD 09:56, 5 sausio 2010 (EET)[atsakyti]

user:CD liepe kreiptis i tave. Ar gali pasiziureti, kas nutiko su koordinatemis? Jos ivestos teisingai, bet taskas ant zemelapio yra Marijampoles rajone, o ne Vilkaviskio. Renata3 20:56, 4 sausio 2010 (EET)[atsakyti]

Pataisyta, buvo netikslios kraštinių rajono taškų koordinatės nurodytos. Hugo.arg 20:40, 6 sausio 2010 (EET)[atsakyti]

Geografinės programos[redaguoti vikitekstą]

Sveikas, gal žinai kokį softą, kurio pagalba būtų galima ne tik žymėti pagal koordinates vietoves, bet ir daryti apytikrius ploto žemėlapius, pvz., pagal seniūnijos gyvenviečių išsidėstymą - seniūnijos žemėlapį savivaldybėje? CD 00:00, 9 vasario 2010 (EET)[atsakyti]

Gerbiamas Vikipedijos iliustratoriau, prasideda pavasaris, o tuo pačiu ir naujo fotografavimo sezono pradžia. Nors Lietuva ir nedidelė, tačiau dar daug žymių ir mažiau žinomų jos vietovių, objektų Vikipedijoje nėra iliustruota. Todėl tuo tikslu sukurtas Vikiprojektas:Straipsnių iliustravimas. Ten rasite objektų, kuriuos reikia iliustruoti, sąrašą pagal apskritis ir savivaldybes. Galbūt jis Jums padės lengviau pastebėti objektus, kurie yra Jūsų gyvenamojoje vietovėje, bet vis dar neiliustruoti arba leis lengviau sudaryti fotografinę kelionę po Lietuvą? O gal jau turite minimų objektų nuotraukų, bet dar nesate jų įkėlęs/usi į Vikipediją? Jei ketinate prisidėti prie projekto, įsirašykite į dalyvių sąrašą.

Pagarbiai, Hugo.arg 21:29, 5 balandžio 2010 (EEST)[atsakyti]

Updating the logo for this wiki[redaguoti vikitekstą]

New logo

Hello! As part of the update of Wikipedias logos to the new (2010) 3D puzzle globe version, we have noticed that your wiki's current logo is missing, outdated or with wrong translation. We are trying to help Wikipedias get a locally-adapted correct logo, by taking the technical difficulties on us, and in about a week from now we'll be replacing the current logo with the new one shown in this gallery, with explanation. If the translation is wrong, or there's another error in the new logo, or the community disagrees with the update, please update the list of logos or tell us on its talk. Feel free to translate this message and to move/copy/forward it where appropriate. Thanks, Nemo 14:46, 11 kovo 2013 (EET)[atsakyti]

Request for help[redaguoti vikitekstą]

Hi there :) I am an OTRS volunteer - and Lithuania enthusiast, BTW - who is helping an Italian institution which recently donated some contents to Wikibooks. I am looking for a Lithuanian user that can upload there their freely licensed textbooks (see b:it:Italiano_per_migranti_A2), since the project is not very active. Can you please help? Thanks, --Elitre (aptarimas) 14:55, 17 kovo 2013 (EET)[atsakyti]

Dėl adminstratoriaus ...[redaguoti vikitekstą]

Laba diena, Qwarc , gal galėtumėte peržvelgt mano aptarimų puslapį? o ypač Administratoriaus prašymus ? Labai būčiau dėkingas, LukasPiciukas_GamingLT13 (aptarimas)Lukas_GamingLTLukasPiciukas_GamingLT13 (aptarimas)

Sveiki. Specialus:Diff/4801372 teigiate, jog ANBO VII nebuvo, nors [3], [4] ir [5] teigia priešingai. Kokiais šaltiniais remiatės? Powermelon (aptarimas) 19:58, 17 rugpjūčio 2015 (EEST)[atsakyti]

Tai ten taip ir parašyta, kad nebuvo, o be to [6] visi pagaminti lėktuvai, bei čia [7] --Qwarc (aptarimas)

Šiaip galima įdėti straipsnį, nieko čia tokio tik jis bus labai paprastas, kad toks projektas buvo ir kad neįgyvendintas, taip ir padarysiu, ok?--Qwarc (aptarimas) 21:15, 17 rugpjūčio 2015 (EEST)[atsakyti]

Gerai. Manau, verta bent paminėti patį projektą. Jei bus nuspręsta, kad straipsnis apie ANBO-VII per menkas, bus galima prijungti prie ANBO ir palikti nukreipimą. Powermelon (aptarimas) 23:34, 17 rugpjūčio 2015 (EEST)[atsakyti]

Inactive bot on Latvian Wikipedia[redaguoti vikitekstą]

Hello!

As a bureaucrat on Latvian Wikipedia (lvwiki), I was checking the activity of the bots, and noticed that yours had been inactive from at least September 2013. It is not reasonable that an unmonitored account keeps a bot flag, as it may be more easily hacked. If you have any future plans for bot running or want to keep this flag for some other reasons, please make a note at this table. You can also contact me directly via my user talk at User talk:Edgars2007.

If you have no objections or we won't receive any response for a month, we will remove bot flag. Thanks a lot for your previous contributions! --Edgars2007 (aptarimas) 11:37, 27 gegužės 2018 (EEST)[atsakyti]

Your advanced permissions on ltwiki[redaguoti vikitekstą]

Hello. A policy regarding the removal of "advanced rights" (administrator, bureaucrat, etc.) was adopted by community consensus in 2013. According to this policy, the stewards are reviewing activity on wikis with no inactivity policy.

You meet the inactivity criteria (no edits and no log actions for 2 years) on this wiki. Since this wiki, to the best of our knowledge, does not have its own rights review process, the global one applies.

If you want to keep your advanced permissions, you should inform the community of the wiki about the fact that the stewards have sent you this information about your inactivity. A community notice about this process has been also posted on the local Village Pump of this wiki. If the community has a discussion about it and then wants you to keep your rights, please contact the stewards at the m:Stewards' noticeboard, and link to the discussion of the local community, where they express their wish to continue to maintain the rights.

If you wish to resign your rights, please request removal of your rights on Meta.

If there is no response at all after one month, stewards will proceed to remove your administrator and/or bureaucrat rights. In ambiguous cases, stewards will evaluate the responses and will refer a decision back to the local community for their comment and review. If you have any questions, please contact the stewards.

Yours faithfully, Einsbor (aptarimas) 10:39, 1 balandžio 2019 (EEST)[atsakyti]

Your admin flag has been removed. Thank you for your past work. Einsbor (aptarimas) 16:51, 15 balandžio 2019 (EEST)[atsakyti]

@Qwarc Sveiki, prašau galite sukurti straipsnius už Borgward ELVO Togg. Aš sukūriau juos bet Homo ergaster   ištrynė juos, nes aš ir mano draugai naudojosi vertėju. 188.172.109.48 08:50, 7 lapkričio 2022 (EET)[atsakyti]