Vikisrities aptarimas:Grybai

Page contents not supported in other languages.
Straipsnio aptarimas iš Vikipedijos, laisvosios enciklopedijos.
Na manau kad cia kur nors reikia nukopinti ir atkelti is [1] bei kur nors apacioje italpinti grybu suskistyma pagal sistematika. Tuomet is cia bus tiesiai ieinama i atskiras grybu skyrius, eiles ir pan. Skaitytojui ir dirbanciam patogu viska vienoj vietoj tureti. Algirdas 13:19, 21 Kov 2005 (UTC)
Reiketu klasifikacija sukeisti vietomis su ar zinai. Klasifikacija yra pastovesne ir ji nekis, o ar zinai pildysis ir stumsis i apacia ir uzims didesni plota. Algirdas 17:11, 21 Kov 2005 (UTC)
Su šventėm! Grybų aprašymus beveik pabaigiau (kiek turėjau literatūros). Liko kai kurie pavieniai, kurių pagal klasifikaciją neradau arba pražioplinau: rudakepuris baravykas (Xerocomus badius), ąžuolinė kepenė (Fistulina hepatica), žvynuotoji skylėtbudė (Polyporus squamosus), valgomoji geltonpintė (Laetiporus sulfureus), paprastasis trimitėlis (Craterellus cornucopioides), gluosninė kreivabudė (Pleurotus ostreatus), gličioji geltonpėdė (Gomphidius glutinosus), plačialakštė kremblė (Oudemansiella platyphylla), krūmiškoji plempė (Collybia acervata), cinoberinė šlakabudė (Cystoderma terrei), čerpėtasis žvynadyglis (Sarcodon imbricatus), krūmiškasis šakočius (Ramaria flava), paprastoji ankštenė (Scleroderma citrinum). Būt gerai, jei galėtum padėti surasti. Jouli 22:01, 27 Kov 2005 (EEST)
Aciu. Pabandyk paieskoti per paieska kaireje puseje, ivesti reikia antraji zodi, tai yra genties pavadinima, kai kurias gentis surasi - tik reikia ziureti kad lotyniskas genties pavadinimas atitiktu. Genciu lygyje esu jau daug cia padares. Algirdas 22:28, 27 Kov 2005 (EEST)