Pereiti prie turinio

Vikiprojekto aptarimas:Japonija/Šablonas

Page contents not supported in other languages.
Straipsnio aptarimas iš Vikipedijos, laisvosios enciklopedijos.

Gražinant šabloną kviečiami prisidėti visi norintys. Šis šablonas sukurtas sekti angliškos vikipedijos pavyzdžiu, kur tokie šablonai dedami į visus straipsnius, kurie priklauso tam tikram vikiprojektui.

Vertinimo skalė pagal Battousai yra paimta Assesment skalės pavyzdžiu. Artimiausiu laiku galvoju ką nors panašaus sumąstyti, nes vertinimas pagal Battousai skamba keistokai --Battousai 22:17, 2007 rugpjūčio 31 (EEST)

Prieš tokių šablonų dėjimą; straipsnius galima surašyti projekto puslapyje. O vertinimai yra subjektyvi ir niekam nereikalinga asmeninė nuomonė, nesvarbu kuo paremta.
Priminsiu, kad Lietuviška Vikipedija nėra Anglų Vikipedijos klonas. O jei straipsnis patektų prie trijų temų, dėti tris šablonus su vertinimais (?), tam yra kategorijos, kad galima būtų priskirti tam tikrai temai.--Atlantas 23:48, 2007 rugpjūčio 31 (EEST)
Nemanau, kad patektų tarp trijų - maksimaliai tarp dviejų. Ir nereikia čia nieko bijoti - mes ne anglų wiki klonai, bet angliška vikipedija yra pavyzdys visoms vikipedijoms ir aš taip platinu vikiprojektą apie Japoniją. Tarp kitko ir tave kviečiu prisidėti, ypatingai prie Wikipedia:Straipsnių kokybės vertinimas, nes esi kompetetingesnis vikinautas už mane, o aš vienas vertindamas straipsnius, galiu būti ir neobjektyvus. --Battousai 11:55, 2007 rugsėjo 1 (EEST)
Gal skambės ir keistai, tačiau tokioje savo idėjoje privalumą pirmiausiai matau tame, kad ne tik pagerės straipsnių, priklausančių tam tikram vikiprojektui, kokybė, bet ir lt wiki DEPTH, o taip pat bus atgaivinta diskusija apie straipsnius, kas lt wiki po kol kas labai nepopuliaru. --Battousai 11:58, 2007 rugsėjo 1 (EEST)