Vikipedijos aptarimas:Naujų straipsnių kūrimas (Balsavimas)

Page contents not supported in other languages.
Straipsnio aptarimas iš Vikipedijos, laisvosios enciklopedijos.

Kodėl sprendimas nebuvo įgyvendintas? --Mea 23:09, 2007 rugpjūčio 10 (EEST)

Mhm kls tik kaip, reik kokio knutux klausti. --Atlantas 23:27, 2007 rugpjūčio 10 (EEST)
Neįsivaizduoju kaip techniškai įgyvendinti visišką draudimą (reikia kreiptis į IRC irc://irc.freenode.org/#mediawiki kanalą arba rašyti prašymą į http://bugzilla.wikipedia.org). Jei būtų nubalsuota už anglišką variantą (kur reikia praeiti visokius klausimynus kad galėtum sukurti), būtų paprasčiau - tereiktų pažiūrėti kas padaryta pas juos. knutux 08:26, 2007 rugpjūčio 13 (EEST)

Tai vis tiek reikėtų kažkokį sprendimą įgyvendint. šitaip nežinioje būti negali jokiu būdu. labai įdomu, kodėl nebuvo parašytas prašymas tuo adresu? tai tie knutuxai tegul ir kreipiasi tu saitu, jeigu jie tokie yra protingesni, už kitus naudotojus. Visiškai palaikau administratorę Mea, ir kitus pasisakusius už šių taisyklių įgyvendinimą ir sprendimas turi būti priimtas visų vikipedijos dalyvių sutarimu. Manau,kad sprendimas del neregistruotų vartotojų straipsnių kūrimo būtų įvykdytas. užtenka tų vandalų kuriamu straipsnių, reikia įvesti tvarką, kad tik registruoti vartotojai kurtų straipsnius. Tau butu derama apsauga nuo vandalizmo. pavyzdžiui, labai gera apsauga yra dėl nuotraukų įkėlimu - neregistruotas vartotojas nuotraukų negali ikelti. kitas dalykas - net ir registruotas naudotojas nuotrauku ikelti irgi negali, kol praeis tam tikras dienų terminas. taip reikia padaryti ir neprisiregistravusiais naudotojais, kad kol neužsiregistruos, tol straispniu kurti negales. Čia yra ne vaikų darželis, o rimtas projektas, manau turi atitinkamos taisyklės. --Pegasas 13:49, 2008 rugpjūčio 25 (EEST)

Jei dar taip užsipuldinėsi kitus vartotojus ("tie knutuxai...") pats būsi blokuotas kaip vandalas, prašau diskutuoti kultūringai.--Dirgela 21:53, 2008 gegužės 25 (EEST)

Nereikia labai karščiuotis dėl seno siūlymo, yra, manau, geresnis variantas dėl anonimų. Žr. Wikipedia:Naujų straipsnių kūrimas (Balsavimas)#Naujas pasiūlymas. Siggis 14:11, 2008 gegužės 25 (EEST)

bet as beveik suprantu tos anglu kalbos. kaip lietuviskai tai skambetu? --Pegasas 14:34, 2008 rugpjūčio 25 (EEST)

Turbūt „Peržvelgtos versijos“. Ir, beje, nereikėtų patikėti, kad Vikipedija yra rimtas projektas... Į analogišką tikrai rimtą projektą daugelio iš mūsų turbūt nepriimtų. O čia - tik „pusiau rimtas“ projektas - šiek tiek „žaidimas“, šiek tiek ir naudingas. --Martynas Patasius 19:14, 2008 gegužės 25 (EEST)

Man labai norėtųsi, kad kas nors užsiimtų šito sprendimo įgyvendimu arba pasakytų kaip tai padaryti.. :) Galbūt tai taip pat paskatintų nuolatinius nesiregistruojančius anonimus prisiregistruoti. Dabar tokių žinau bent 4, bet kai jų bus 8, prisiminti bus sunkiau, ir tai tikrai apsunkina administravimo darbą, nes juk stengiamės patikrinti kiekvieno anonimo keitimą. Pvz naudotojas 62.80.224.242, sukūrė kelis tvarkingus naujus straipsnius. Jei jis būtų prisiregistravęs, jau žintumėme, kad jis paprastai kuria tvarkingus straipsnius, ir patikrinti nebūtų prioritetas. Tuo tarpu kai žinome, kad iš to paties IP buvo ir vandalizmų, turi tikrinti kiekvieną šio žmogaus keitimą. Mane asmeniškai knisa toks terliojimasis :) --Mea 12:27, 2008 birželio 16 (EEST)