Visi viešieji sąrašai

Bendra įkeltų failų, ištrynimų, užrakinimų, blokavimų ir teisių suteikimų istorija. Galima sumažinti rezultatų skaičių patikslinant veiksmo rūšį, naudotoją ar susijusį puslapį.

Specialiųjų veiksmų sąrašas
  • 09:56, 19 spalio 2021 Aldonaz aptarimas indėlis sukūrė puslapį Aptarimas:Algimantas Radzevičius (Naujas puslapis: Esu Aldona Zimnachaitė. Baigusi Vilniaus universiteto Kauno humanitarinį fakultetą ir įgijusi lietuvių kalbos ir literatūros specialybę. Apgynusi lingvistinio pobūdžio diplominį darbą tikruoju savo pašaukimu laikiau literatūrą. Ne tik laikraščiuose, bet žurnaluose rašiau straipsnius įvairiais kultūros klausimais, reiškiausi ir literatūros kritikoje. Redagavau ne vieną prof. A. Radzevičiaus knygą.)
  • 09:50, 19 spalio 2021 Aldonaz aptarimas indėlis sukūrė puslapį Naudotojas:Aldonaz (Naujas puslapis: Aldona Zimnachaitė. Baigusi Vilniaus universiteto Kauno humanitarinį fakultetą ir įgijusi lietuvių kalbos ir literatūros specialybę. Apgynusi lingvistinio pobūdžio diplominį darbą tikruoju savo pašaukimu laikė literatūrą. Ne tik laikraščiuose, bet žurnaluose rašė straipsnius įvairiais kultūros klausimais, reiškėsi ir literatūros kritikoje.)
  • 02:55, 19 spalio 2021 Aldonaz aptarimas indėlis sukūrė puslapį Algimantas Radzevičius (Naujas puslapis: == <big>Algimantas Radzevičius</big> == <br> '''Algimantas Radzevičius''' (1932 m. lapkričio 29 d. Alytus – †2020 m. balandžio 25 d. Alytaus apskr., Liškiavos kapinės) – lietuvių literatūros ir kultūros istorikas, kritikas, habilituotas humanitarinių mokslų daktaras, profesorius. == Biografija == 1956 m. baigė lituanistikos studijas Vilniaus universitete, 1957–1969 m. dirbo Mokslų akademijos Lietuvių kalbos ir literatūros institute, 1969–1994 m. V...)
  • 23:09, 18 spalio 2021 Aldonaz aptarimas indėlis sukūrė naudotojo paskyrą