Ferrari F355

Straipsnis iš Vikipedijos, laisvosios enciklopedijos.
(Nukreipta iš puslapio F355)
Ferrari 355
Ferrari F355
Bendra informacija
GamintojasFerrari
Metai19941999
Chronologija
Prieš taiFerrari 348
Po toFerrari 360
Kėbulas ir važiuoklė
KlasėSportinis automobilis
Variklis ir transmisija
Išmatavimai
Kita informacija

Ferrari F355 yra sportinis automobilis, pagamintas Ferrari. Gamintas nuo 1994 iki 1999 m. Tai Ferrari 348 evoliucija, po jo buvo išleistas Ferrari 360.

Tai dviejų sėdimų vietų kupė, turintis galinių ratų pavarą su įmontuotu per vidurį V8 varikliu. Vienintelis matomas V8 skirtumas tarp į Ferrari 348 montuotų ir į 355, yra darbinis tūris - nuo 3.4 iki 3.5 l.

Kaip ir pirmtakas ir vėliau sukurti modeliai, F355 yra populiarus automobilis. Ferrari kompanija pagamino 11 273 vienetus F355.


F355 Berlinetta[redaguoti | redaguoti vikitekstą]

Pristatė į 1994 m. Ženevos Motor Show, kad F355 Berlinetta greitai tapo etalonas savo klasėje. Padidintos galios naujas 5-vožtuvas kiekvieno cilindro V8 papildė iš tiesų išskirtinė važiuoklė su labai efektyvus, elektroniniu būdu reguliuojamą suspensija. Reikia skatinti teigiamą sąveiką tarp visų šių sudėtos į automobilį, kad pristatytų tiek dech tvarkymo ir vykdymo ir rūšies nesenstantis, elegantiškas Pininfarina linijas entuziastai atvyko tikėtis.

1997 F355 Berlinetta F1

Tai buvo pirmoji eismo automobilių bus įrengtos naujoviškos F1 tipo pavarų dėžė valdymo sistemos, kurią galima rasti visose trijose versijose: berlinetta, GTS ir vorinių. Gaunami tiesiogiai iš Formulė-1, kur jis padarė savo Debiutas 1989 m. laimėjo Brazilijos Grand Prix, kad elektro-hidraulinė sistema buvo valdomi wiosła už vairaračio naudojant F355's paprastųjų 6 greičių mechanine pavarų dėže. Naujoji perdavimas garantuotas žaibas greitas įrankių pakeitimus, į papildomą pranašumą kad vairuotojo rankos galėtų likti ratai visą laiką.

F355 GTS[redaguoti | redaguoti vikitekstą]

Išilgai linijos ankstesnis Targa viršų, tai atidaryti versiją, F355 buvo sunku viršuje, kad galėtų būti laikomos atokiau nuo vietų. Į F355 GTS rodoma įtempių ant pusiau monocoque plieno važiuoklės su kintamo skyriuje, vamzdiniai priekinės ir galinės dalies rėmeliai ir elektroniniu būdu kontroliuojamos suspensija. Šis V8 variklis parengė konkrečias galia 109 AG už litrą ir, sukergtos su beveik santykis 6 greičių pavarų dėžė, kurios užtikrina labai aukštos kokybės.

1997 F355 GTS F1

Tai buvo pirmoji eismo automobilių bus įrengtos naujoviškos F1 tipo pavarų dėžė valdymo sistemos, kurią galima rasti visose trijose versijose: berlinetta, GTS ir vorinių. Gaunami tiesiogiai iš Formulė-1, kur jis padarė savo Debiutas 1989 m. laimėjo Brazilijos Grand Prix, kad elektro-hidraulinė sistema buvo valdomi wiosła už vairaračio naudojant F355's paprastųjų 6 greičių mechanine pavarų dėže. Naujoji perdavimas garantuotas žaibas greitas įrankių pakeitimus, o papildomos naudos, kad ir vairuotojo rankose galėtų likti ratai visą laiką.

F355 Spider[redaguoti | redaguoti vikitekstą]

Atvirų sportinių automobilių yra neatsiejama Ferrari tradicija: pirmasis "Ferrari kada bus pastatytas, iš tikrųjų buvo atviros sporto automobilio - 125 S. F355 Spider's Pininfarina-penned linijos honed iki 1800 valandų į Aerodinaminis vamzdis . Rezultatas sėkmingai užkariavo elegancija ir aerodinamikos ir F355 Berlinetta su atviru dangumi. , Pirmą kartą į Ferrari, pusiau automatiniai negriežtosios viršų buvo varomi elektroniniu būdu. Sudėtingus 5 vožtuvu į vieną cilindrą V8 variklis garantuotas klasės lengvųjų frakcijų atskyrimo veiksmingumo.

Kėbulų tipai[redaguoti | redaguoti vikitekstą]

Buvo gaminami trys kebulų tipai.

Galerija[redaguoti | redaguoti vikitekstą]

Nuorodos[redaguoti | redaguoti vikitekstą]