Casey Kaufhold

Straipsnis iš Vikipedijos, laisvosios enciklopedijos.
Medaliai
Moterų šaudymas iš lanko
Atstovaujant: Jungtinių Amerikos Valstijų vėliava JAV
Pasaulio čempionatas
Sidabras 2021 Janktonas Vienetai
Panamerikos žaidynės
Auksas 2019 Lima Mišri komanda
Auksas 2019 Lima Moterų komanda
Bronza 2019 Lima Vienetai

Casey Kaufhold (g. 2004 m. kovo 6 d.) – JAV šaudymo iš lanko sportininkė, olimpietė.[1]

Biografija[redaguoti | redaguoti vikitekstą]

2019 m. pasaulio šaudymo iš lanko čempionate amerikietė kartu su JAV nacionaline rinktine moterų komandinėse varžybose užėmė 17-ą vietą. Individualiose varžybose sportininkė liko 57-oje vietoje. Tais pačiais metais pasaulio taurės etape kartu su Brady Ellison laimėjo sidabrą mišrių porų varžybose. 2019 m. Panamerikos žaidynėse amerikietė iškovojo aukso medalius moterų ir mišrių komandų varžybose, o vienetų rungtyje pelnyta bronza. Tais pačiaid metais Kaufhold pagerino pasaulio jaunimo merginų rekordą.

Savo debiutinėse 2020 m. vasaros olimpinėse žaidynėse Kaufhold pelnė 653 taškus atrankiniame etape. Moterų vienetų varžybų pirmoje kovoje amerikietė 7-3 įveikė ispanę Inés de Velasco, bet po to 2-6 pralaimėjo japonei Ren Hayakawa ir iš kovos pasitraukė. Kartu su JAV nacionaline rinktine 0-6 pralaimėjo Rusijos olimpiniam komitetui ir užėmė 8-ą vietą.

2021 m. pasaulio šaudymo iš lanko čempionate Kaufhold pateko į pusfinalį, kuriame 6-2 įveikė olimpinę čempionę An San. Sportininkė finale nusileido korėjietei Jang Min-hee ir pelnė sidabro medalį.

Šaltiniai[redaguoti | redaguoti vikitekstą]

  1. „Olympedia Profile“. olympedia.org. Nuoroda tikrinta 2021 m. rugsėjo 26 d.

Nuorodos[redaguoti | redaguoti vikitekstą]