Aptarimas:Zip FM

Page contents not supported in other languages.
Straipsnio aptarimas iš Vikipedijos, laisvosios enciklopedijos.

Informacija yra iš www.zipfm.lt Autorių teisės nepažeidžiamos. -- šis nepasirašytas komentaras buvo paliktas naudotojo Tomdem (aptarimasindėlis) 23:49, 2008 balandžio 10 (EEST)

Ten nurodyta „visos teisės saugomos“. Jei taip, leidimo naudoti medžiagą pagal GFDL (ar kitokio autorių teisių išsižadėjimo) nėra. --Martynas Patasius 00:30, 2008 balandžio 11 (EEST)

Informacijos naudojimas suderintas su imones vadovais. Informacija talpina imones darbuotojas. Noriu tiketi jog tai nera nusizengimas. Pilnai suprantu Jus ir palaikau jog saugote enciklopedija nuo negandu.

Reik tikėtis, kad tie vadovai informuoti, jog čia gaunasi ne tik informacijos naudojimas Vikipedijoje, bet visos informacijos platinimas GFDL sąlygom - t.y. ar nebus taip, kad po metų ras kokiam nors nežinomam puslapyje identišką (ar kažkiek pakoreguotą) informaciją visai kitoj svetainėj ir nuspręs, kad ten yra autorinių teisių pažeidimas? knutux 15:41, 2008 balandžio 15 (EEST)

Tai kad čia labai jau faktinė informacija, nematau, kam gali būti taikomos autorinės teisės. Savais žodžiais tas pats gautusi rašant. * Hugo ¿díme? 16:02, 2008 balandžio 15 (EEST)