Aptarimas:Vytautas Edmundas Čekanauskas

Page contents not supported in other languages.
Straipsnio aptarimas iš Vikipedijos, laisvosios enciklopedijos.

Vienas svarbiasui Lietuvos architektų. Kodėl trinti??? Figuura 11:55GMT 010607

Iš to kaip buvo žymės uždėjimo metu (rodos ir dabar yra tas pats ekstas, tik pertvarkytas), parašyta, kad tai tiesiog dailininkas architektas. Jei pirmam sakinyje bus parašyta priežastis, dėl kurios asmenybė verta būti Vikipedijoje, straipsnis nebus trinamas. knutux 14:27, 2007 Birželio 1 (EEST)
Tu pribloški mane savo pareiškimais. kuo geresnis pavyzdziui - Mikalojus Konstantinas Čiurlionis - kompozitorius, dailininkas?????? 12:32GMT 010607
Na pirmiausia - niekas nesako, kad ten geresnis straipsnis (ne viskas būna sužiūrima), tame straipsnyje pirmoje eilutėje irgi gerai būtų paminėti, kad tai vienas žymiausių lietuvių kompozitorių ir dailininkų. Antra, aš peržiūriu labai daug naujų straipsnių ir keitimų, tai kartais automatiškai dedu tvarkymo ar trynimo žymes, jei iš pirmo sakinio neaišku kokios svarbos tai asmenybė (jei aš nepamačiau vertumo, tikėtina ir kad užklydę žmonės nepamatys, taigi būtina pirmam sakinyje trumpai paminėti nuopelnus - ar tai visuomenės veikėjas, ar kokios nors srities vienas pradininkų ar pan). knutux 14:41, 2007 Birželio 1 (EEST)
Bet heroizmo terminologija mano manymu nera taikoma enciklopediniuose straipsniuose, bent jau izanginiuose sakiniuose, nes GERIAUSIAS, ZINOMIAUSIAS, SVARBIAUSIAS yra subjektyvios savokos. 12:48GMT 010607
"Žymiausias" tikrai netinka, tačiau "vienas žymiausių" kai kuriais atvejais skamba visai enciklopediškai. Bet kuriuo atveju dabar straipsnio pirma eilutė solidžiai. knutux 14:59, 2007 Birželio 1 (EEST)