Aptarimas:Vokiečių aviganis

Page contents not supported in other languages.
Straipsnio aptarimas iš Vikipedijos, laisvosios enciklopedijos.

KOdėl taip kilo noras ištrinti šį puslapį?

Todėl kad Vikipedija ne vieta straipsniams "Asteroidas 1236 - vienas iš asteroidų". Straipsnius reikia kurti tik tada, tai yra ką parašyti (jei konkrečiai apie veislę, tai šiek tiek istorijos, pagrindinius požymius, paplitimą ir panašiai; žr. Labradoro retriveris arba blogesnis pavyzdys - Taksas), vien dėl parašymo "šunų veislė" kurti negalima. knutux 11:59, 2006 Spalio 27 (EEST)

rasiau tik kad wiki uzluzo ir viskas issitryne

Kad išsitrynė, tai nesmagu, tačiau tai ne priežastis palikti tuščią straipsnį. Jei įdėjote tik pradžią ir planuojate pildyti, reikėtų pažymėti straipsnį {{inuse}} žyme (bet net ir tokiu atveju reiktų laikytis straipsnių kūrimo taisyklių - pavadinimo paryškinimo pirmame sakinyje, kategorijų, t.t.). knutux 14:23, 2006 Spalio 27 (EEST)

Tai galima papildyt :)--Anonimas 14:27, 2006 Spalio 27 (EEST)

nu blem tai nesiseka ir vel viskas ka parasiau nuplauke bet kolega visai neblogai pasistenge tai nors tai malsina apmauda:) Punkes

Jei taip dažnai nuplaukia, geriau redaguoti kokiam nors kitam redaktoriuje (pvz., notepad'e), tada bus visad atsarginis variantas. knutux 15:07, 2006 Spalio 27 (EEST)

"Vokiečių aviganis yra vidutinio dydžio šuo, šiek tiek prailgintas, tvirtas, puikiai išvystytais raumenimis, skeletas sausas, nenukabusiu, šiek tiek įtrauktu pilvu."

  • Kaip pakeisti žodį "prailgintas"?
  • Kas turėta galvoje sakant "sausas skeletas", o vėliau ir "sausa galva"!?? Trinu, jei kas paaiškins, kad čia ne nesąmonė, pataisysiu.

Viktė 22:24, 2009 sausio 5 (EET)