Aptarimas:Vilnius/Balsavimas

Page contents not supported in other languages.
Straipsnio aptarimas iš Vikipedijos, laisvosios enciklopedijos.

Balsavimas 0-4[redaguoti vikitekstą]

Balsavimas iki lapkričio 18 (2 savaitės nuo dabar) (arba iki susirinks 10 balsų už), kad paskelbti pavyzdiniu reikia Už-Prieš=5(ar daugiau) balsų. Balsuojant, parašyti priežastį, kodėl (ne)manote, kad jis pavyzdinis.


Prieš

  • Nemalonu balsuoti prieš ir pirmajam, tačiau straipsnis toli gražu nėra išbaigtas, skyriai su vienu ar 2 sakiniais mano nuomone neturėtų egzistuoti, reikėtų daugiau teksto, nes paveikslėliai užgožia patį straipsnį. Yra ko pasižiūrėti Vilnius--Zaliavos 20:46, 2007 lapkričio 4 (EET)
  • Ne toks išsamus kaip galėtų būti (išsamumas nereiškia kad būtų daugiau teksto šiame str., bet galėtų būti papildomi straipsniai apie Vilniaus istoriją, demografiją ir pan), atrodo nelabai tvarkingai (kraštinių koordinačių skyrelis, seniūnijų šablonas ir panorama viduryje teksto sudaro įspūdį, kad ten jau straipsnio pabaiga, pasilieka tarpai be teksto;). knutux 09:37, 2007 spalio 1 (EEST)
  • Sutinku, nėra vientisumo (lentelės per vidurį tikrai tvarkos įspūdžio nedaro), taip pat galėtų būti daugiau teksto, nes apie daug mažesnius Kėdainius prirašyta daugiau. Hugo.arg 09:49, 2007 spalio 1 (EEST) Tikrai dar trūksta iki pavyzdinio, reiktų išversti iš lenkiškos ir angliškos wiki. * Hugo ¿díme? 21:12, 2007 lapkričio 4 (EET)
  • Prieš, dėl viršuje išvardytų priežasčių... Adam 21:42, 2007 lapkričio 12 (EET)
  • Prieš. Straipsnis neišsamus. Man ypač užkliuvo dalis Antrasis pasaulinis karas, kur dominuoja Sovietiškai-Romantiška nuotaika...

Susilaiko

Komentarai