Aptarimas:Tarptautinė reakcija į 2008 m. Kosovo nepriklausomybės deklaraciją

Page contents not supported in other languages.
Straipsnio aptarimas iš Vikipedijos, laisvosios enciklopedijos.

Šis straipsnis yra analogas daugeliui užsieninių, tačiau jis buvo pervardintas į kosovo nepriklausomybės deklaraciją ir labai pakeistas. Dėl šių priežasčių prapuolė ir daug svarbių faktų, todėl vykdau pradinio straipsno restauravimą ir rekonstrukciją.

Jei turi ką papildyti (neutraliai, nekišant JAV, ES, Albanijos, Lietuvos ar dar ko nors požiūrio ir neformuojant tendencingų vertinimų) pildyk prie ano straipsnio. Nėra prasmės turėti dviejų vienodų straipsnių. * Hugo ¿díme? 13:34, 2008 vasario 29 (EET)

Ne turi, o turite, ne tendencingi - o atspindintys svarbių pasaulio ir mūsų valstybių poziciją. Šie straipsniai kaip ir en nėra vienodi. Šis straipsnis yra analogas daugeliui straipsnių užsienio kalba tame tarpe ir en, ir naikinti jį ar dar daugiau - nukreipinėti į lietuvišką analogą, kuris turi atitikmenį tik en - tikrai nederėtų - dings daug objektyvių faktų, o tai sudaro wiki esmę.

Šiaip p. Turbo, jei dar neįsisamonai, tai wikipedia neatstovauja nei Lietuvos, nei ES, nei JAV, nei lietuvių nai albanų tautų nei dar kažkieno pozicijos. Tai neutralus projektas, kurio viena iš dalių - lietuviška Vikipedija. * Hugo ¿díme? 13:48, 2008 vasario 29 (EET)