Aptarimas:Tantra

Page contents not supported in other languages.
Straipsnio aptarimas iš Vikipedijos, laisvosios enciklopedijos.

Manau, kad straipsnis yra nepilnas ir kryptingas - lytinis gyvenimas yra tik dalis tantrizmo filosofijos (žr. anglišką straipsnį), tuo tarpu čia pateikiamas kaip pagrindinis elementas. Girdėjau, kad Rusijoje tantra siejama visų pirma su seksu (bet ne iš oficialių šaltinių :), tai gal ir mūsuose to linkui einama? CD 12:24, 19 Rugpjūčio 2006 (EEST)

Straipsnis absoliučiai kryptingas, CD teisus. Parašiau stub'ą normaliam variantui, bet vartotojas anonimas vėl grąžino buvusį tekstą. Prašau administratorių išspręsti šį redagavimo konfliktą. Leia 18:55, 20 Rugpjūčio 2006 (EEST)

Redagavimų karai[redaguoti vikitekstą]

Kadangi nenoriu sukelti redagavimo karų, siūlau kam nors užrakinti straipsnį, nes senokai žinomas religinis trolis (šiuo metu user:Ramus ,kaip belgas ir user:Kiečiausias) kaip jam įprasta dėlioja menkavertes nuorodas, visiškai to neargumentuodamas. knutux 09:54, 2008 sausio 2 (EET)

Belgą blokavau kaip kiečiausio kloną, o jį patį už vandalizmą ir daukartinius įspėjimus, bei dėl to, kad jau kartą buvo blokuotas. Todėl straipsnio nerakinu. --Atlantas 10:16, 2008 sausio 2 (EET)