Pereiti prie turinio

Aptarimas:Springfildas (Simpsonai)

Page contents not supported in other languages.
Straipsnio aptarimas iš Vikipedijos, laisvosios enciklopedijos.

As siulau si straipsni prideti prie straipsnio apie Simpsonus, nes jie gyvena sitame mieste -- šis nepasirašytas komentaras buvo paliktas naudotojo Tazmanas (aptarimasindėlis)

Gali įrašyti kiek yra informacijos į straipsnį apie Simpsonus, atskirame skyrelyje ar bendrame tekste. Nes šis bent jau kol kas yra ant trynimo ribos. Be to ką rašiau komentare, dar ir disambig nuoroda į neegzistuojantį disambig puslapį kažkodėl pridėta. --Nomad 23:18, 2007 rugpjūčio 11 (EEST)
Angl. yra "springfield (simpsons)" turbūt tiesiog suklysta nuorodoje, šiaip ar taip angl. nepalyginamai ilgesnis, koks pas mus abejoju ar bus. --Mea 23:20, 2007 rugpjūčio 11 (EEST)
Tai supratau kad nuorodoje suklysta, bet čia visas straipsnis atrodo beviltiškai atmestinai sukurptas. Skyrius „Žymos“ nuorodoms ir išnašoms, teiginiai pagrįsti nuorodomis į kitus lietuviškos vikipedijos straipsnius ir tie patys net neegzistuoja, tai man įdomu, kaip Battosai juose galėjo rasti medžiagą, kurią čia pateikė. Ir t.t. ir t.t., viską apvainikuoja kažkodėl literatūros stubas. Iš pradžių pagalvojau kad čia seniai sukūrė, kai tik atėjo ir dar visai nesiorientavo vikipedijoje, bet pasirodo ne – kelių dienų senumo straipsnis. --Nomad 23:26, 2007 rugpjūčio 11 (EEST)
Siūlau trinti, jo aprašymą, ir detalesnį nei dabar, galima pateikti prie serialo straipsnio, kur jis bus prasmingesnis. --Atlantas 23:50, 2007 rugpjūčio 11 (EEST)