Aptarimas:Simonas Daukantas

Page contents not supported in other languages.
Straipsnio aptarimas iš Vikipedijos, laisvosios enciklopedijos.

Pakutinis įspėjimas balšavikų propaguotojui Lazdynui dėl klastotės -aušrininkų pavertimo socialistais[redaguoti vikitekstą]

Lazdyne -jei patinka rašinėti apie socialdemokratijos partijas Nigerijoje, mozambike, Brazilijoje - tai ir sau rašinėk (įdomu, kada apibūdinsi Maskvos jiems teiktą pagalbą), -niekas negali drausti idėjų sklaidos pagal LR konstituciją. Bet kai moksleivius aušrininkiečius (būrėsi apie Aušrinę pavadini vienu skambiausių lietuvių atgimimo vardų - aušrininkais ir tuo padarai klastotę) -tai jau įžūlu - įsitikinkite šiame straipsnyje spustelėję - aušrininkai - ir, beje, diskredituoja patį socialdemokratijos skleidėją. istorija yra tokia kokia yra ir nereikia jos keisti, knygnešius verčiant komunistinės literatūros platintojais, kaip tai buvo sovietmečiu. Labai pasipiktinęs Turbo 14:03, 14 Vasario 2006 (EET)

Simono Daukanto portreto dailininkas[redaguoti vikitekstą]

Simono Daukanto portretą nutapė ne Jonas Rustemas, o Jonas Zenkevičius. Tai patikrintos žinios, ant portreto yra dailininko parašas. Kas galite, pataisykite.-- šis nepasirašytas komentaras buvo paliktas naudotojo 193.219.45.2 (aptarimasindėlis)