Aptarimas:Saulėtekio slėnio mokslo ir technologijų parkas

Page contents not supported in other languages.
Straipsnio aptarimas iš Vikipedijos, laisvosios enciklopedijos.

Straipsnis be turinio - kažkokie planai, reklaminiai tikslai, partnerių sąrašas, nuorodos į savo pačių svetainę, o kaip suprantu iš tikrųjų tai pilnas nulis kol kas be gražių siekių yra.--Dirgela 15:56, 2008 balandžio 5 (EEST)

CERN - kažkokie tikslai, partnerių sąrašas, nuorodos į savo pačių svetainę. Tik tai tarptautinė įstaiga, todėl niekas prie jos nesikabinėja. Kuom blogas straipsnis apie šį VŠĮ? Tai nekokia komercinė organizacija. Nesuprantu, tai iš kur pagrįsti faktus nuorodomis, jei ne į oficialią svetainę? Kodėl niekam neužkliūna kitų straipsnių analogijos, kuomet nurodoma į savo paites puslapius? Kodėl pastatyti universitetai ir fakultetai gali dūlėti enciklopedijoje be informacijos, o šis mokslo slėnio projektas, kurio jau statybos vyksta (galiu ir nuotraukų nufotografuot, jei jau mirtinai reikia) užkliuvo? Aburdiška :) -- šis nepasirašytas komentaras buvo paliktas naudotojo Andrius.v (aptarimasindėlis)
Mano manymu, straipsno nereikėtų trinti, nes realus ir ne šių metų projektas. Kreipiant dėmesį į gražius siekius ir rezultatus, reikėtų atsižvelgti ir projekto apimtis, visgi tai ne tas pats (laiko ir kt aspektais) kas tarkim užregistruoti pensininkų partiją ar išleisti knygą. Pagal projekto dalininkus ir partnerius sprendžiant, kažkokie rezultatai tikrai bus :) Be to projektas iš švietimo ir technologijų gerinimo Lietuvoje srities, tai straipsnio trynimas net savotiškai prasilenktų su vikipedijos misija/vizija, jau nekalbant apie šiaip patriotizmą :) --Mea 15:12, 2008 balandžio 6 (EEST)

„Šiaip patriotizmas“ čia visai ne prie ko, tačiau, pritariu, kad straipsnio nereikia trinti. * Hugo ¿díme? 18:07, 2008 balandžio 6 (EEST)

Taip, „šiaip patriotizmas“ čia tikrai ne prie ko. Panašūs objektai aprašinėjami ir en.wiki, tačiau ten nėra problemų. Šis straipsnis galbūt yra ne toks tvirtas tik dėl to, jog pats projektas kol kas tik vykdymo stadijoje, tačiau tokiu atveju iš lietuviškos Vikipedijos reikėtų ištrinti dar nemažą skaičių straipsnių, dėl kurių net neutralumo ar reikšmingumo reikėtų gerokai pagalvoti :) – Andrius // 18:24, 2008 balandžio 6 (EEST)

Gryna reklaminė informacija.--Vaidila (aptarimas) 16:39, 1 lapkričio 2019 (EET)[atsakyti]