Aptarimas:SEO

Page contents not supported in other languages.
Straipsnio aptarimas iš Vikipedijos, laisvosios enciklopedijos.

Gal butu galima suzinoti kodel beviltiskas? Jei tikrai beviltiskas tai gal amdinai man papasakotu apie SEO patys? Butu greudu jei nebutu juokinga.


  1. Kodėl beviltiškas, aprašyta pačiame skydelyje. Ten žiūrėk tą dalį prie "neįmanoma pritaikyti enciklopedijai". Jei neaišku kodėl, paskaitinėk kelis kitus straipsnius ir palygink su savuoju.
  2. Ne, adminai apie SEO tau nepapasakos. Tai neįeina į jų pareigas.
  3. Man irgi būtų graudu, jei nebūtų juokinga, kad pretenzijas dėl straipsnio tinkamumo reiškiantis autorius nesugeba net taisyklingai graudu parašyti.

--Nomad 12:50, 2007 Sausio 23 (EET)

1. is skubejimo, nes nera man laiko lankytis 8 val per diena Wikipedia. Sumeciau info ka turejau. 2. Autoriniu teisiu niekas nepazeidzia. Ten mano pacio info sudeta, todel ir pasidalinau ta pacia info cia. Ir tai tik ten 1/10 dalis sudeta mano infos, cia 4/10 infos. O kad jis beviltiskas jums spresti, tik is sio darbo buvo rasomas dilpomis darbas. As neesu ekspertas ant wikipedia straipsniu kurimo, nejaugi taip sunku kad kiti pataisytu? Na bet jus sprendziat juk kas gerai kas ne, trinat irgi. Sekmes darbuose...


Niekas neturi laiko lankytis 8 valandas per dieną vikipedijoje, todėl bet kaip "sumestą info ką turėjai" greičiausiai niekas ir netvarkys. Apgailestauju. --Nomad 13:56, 2007 Sausio 23 (EET)

  1. nera ko apgailestauti. Istrinsit ka padarysi, reiskias neapsimoka deti straipsniu. O kad po truputi bandau tvarkyti manau nelabai i tai kreipiat demesi. Istikro nenoriu cia su jumis gincytis, bus kaip bus. Istryniau Copyright uzrasa, nes kaip sakiau tai mano pacio informacija. Netikit? seo [suniukas] profis [taskas] lt mano e-mail, jei norit isitikinti, arba info [suniukas] profis [taskas] lt


-- Tiesiog užklydęs 16:09, 2007-03-08

Kai rašau ši straipsnį, net nustebau, kad tokį dalyką žadama trinti. Kas jame blogai ar netvarkinga? Na aš tik 2 dalykus matau:

  1. yra nuorodos į paveikslėlius, o jų nėra (čia trukumas)
  2. bene visi skyrelių pavadinimai vienodo šrifto dydžio (negi dėl šitos smulkmenos ruošiamasi trinti?)

Aš asmeniškai jį išsisaugojau ir atsispausdinau, nes jis man, asmeniškai, naudingas. Juolab dar ir ruošiamasi ištrinti. Aš palikčiau. O dar geriau, ne tai, kad "palikti", o tiesiog vietoje Optimizavimas paieškos sistemoms (o kodėl šito nesiruošiama trinti? Mano asmenine nuomone tai tiesiog pasidarė mažutę reklama sau ir viskas; be to tame tekste informacijos tai jokios...) esančio teksto paprastu "Copy-Paste" įkelti viską, kas šiame straipsnyje. O SEO puslapyje padaryt nukreipimą į pirmąjį su visa informacija.


Aš taip nedarysiu, nes pasirodys, o "užplaukė" kažkokiam, ištrynė viską, kas buvo Optimizavimas paieškos sistemoms ir sudėjo visa tai, kas SEO. Ir dėl šios priežasties straipsnis tikrai bus ištrintas.

Tame pranešime parašyta, kad reikia panaikinti šią žymę, jei jis nėra trintinas, tai aš ir nuimu. Mano nuomonė tokia o Jūs (admin'ai) jau spręskit, ar tikrai reikia trinti.

Aš irgi labiau už tai, kad straipsnis liktų, tik reikėtų kad kas nros jį patvarkytų, pritrauktų prie wiki stiliaus, mielai pati tai padaryčiau, bet turinys truputį per sudėtingas man. Geriausiai ir turbūt greičiausiai būtų jei straipsnio autorius pats jį suredaguotų, tačiau va jis neturi laiko. ~ Mea 16:22, 2007 Kovo 8 (EET)
O kuo jo stilius netinkamas? Kuo skiriasi šis (kaip netinkamas) ir, pavyzdžiui, Wiki (kuris jau atitinka "stilių").
Skyreliai yra. Turinys yra. Nuorodos iš straipsnio į kitus raktinius Wiki'o žodžius yra. Tekstas, kad ir toks labiau specifinei auditorijai, bet parašytas aiškiai ir tvarkingai. Netgi panaudoti sąrašai, skirtingų "lygių" skyreliai. Gal aš aklas, bet nematau kažkokio skirtumo (stiliaus prasme) tarp Wiki ir šio straipsnio. Aš tai nelabai ten ką ir keisiu, nes baisiai neturiu laiko. Bet, net jei ir turėčiau, tikrai nežinau, ką čia galima būtų pakeisti. Nebent tuos paveiklėlius, kuriu nėra, pridėti, arba panaikinti iš vis.
Tas pats "užklydęs" 19:43, 2007 Kovo 10 (EET)
Gal reiktų pradėti skaityti nuo pirmo sakinio ("Tam buvo pradėta paieškos sistemų optimatizacija"), kuris tikrai niekaip neįsipaišo į Vikipedijos straipsnių tvarką. Na o parašius pirmą sakinį reiktų pataisyti skyrybą, padaryti enciklopediškesniu, gal kažkiek pertvarkyt (nes dabar kai kur atrodo netolygus dėstymas), vikipedizuoti (nuorodos ir pan). knutux 08:43, 2007 Kovo 13 (EET)

Atsiprašau, kad taip ilgokai nutrūkęs buvau kažkur. Esmė ta kad wiki nebepasitikiu, norėjau kažkam gero padaryti, suteikti informacijos apie SEO ko Lietuvojre neesu matęs. Visur tik komerciniais tikslais keliais žodžiai parašyta ir tiek. Kai pamačiau kad "realus kandidatas ištrinti" tai man jau dabar vienodai šviečia. Kam reikėjo tas atsispausdino/įsirašė į kompą. Pats perkėliau kitur visą šią info, jei žmogus ieškos ras o čia kiek suprantu tuoj jo nebeliks. Jūs sprendžiat... O netvarkau jo nes nemoku, nežinau koks yra wiki stilius ir panašiai. Įkėliau info kad žmonė susipažintų ir gal būtų atsiradę kurie būtų sutvarkę, bet...

paieskos sistemos[redaguoti vikitekstą]

Šiaip jau didžioji teksto dalis sueitų straipsniui apie paieškos sistemas.--Dirgela 19:56, 2007 Kovo 18 (EET)