Aptarimas:Rožė (vardas)

Page contents not supported in other languages.
Straipsnio aptarimas iš Vikipedijos, laisvosios enciklopedijos.

straipsnis nepateikia daugiau informacijos, nei Rožė (reikšmės). siūlau šį straipsnį trinti, o str. Rožė (reikšmės) palikti tą sakinį be nuorodos. Tą patį siūlau padaryti (arba kaip reikiant papildyti) ir su kitais tokiais Vardų "straipsniais". 11:13, 23 Sausio 2006 (EET)

PROTESTUOJU! - tada reikia trinti vos ne VISUS (!) Antroponimika straipsnius. Šis (ir kiti) potencialiai gali būti (ir kada nors ateityje bus) užpildyti... O nuorodiniai puslapiai yra NUORODINIAI, o ne informaciniai.
Nematyčiau prasmės kurti tuščius straipsnius. Tuo labiau, kad nelabai aišku, ką realiai dar čia būtų galima parašyti. Dirgela 20:06, 23 Sausio 2006 (EET)
Maža kas tau neaišku...

Siūlytini keli veiksmų planai:

  1. pažymėti beveik visus Antroponimikos straipsnius kaip beviltiškus ar kitaip (tiesa, kai kurie ir pažymėti kaip nebaigti) - ir po kokių 3 mėn. spręsti, ką daryti;
  2. pažymėti beveik visus Antroponimikos straipsnius kaip šalintinus ir - ir po kokių 3 mėn. spręsti, ką daryti;
  3. palikti kaip yra ir laukti prasmingų straipsnių papildymų;

Šiaip - geriausia būtų šio klausimo nesureikšminti, net tiek dar yra neartų dirvonų prasmingesnei veiklai... --JonasS 08:02, 24 Sausio 2006 (EET)

Dėl tų vardų straipsnių - kai kuriuose tikrai yra ką parašyti (nuorodas į šventuosius, kilmės teorijas, žymius žmones, dar kažką), tačiau reikėtų stengtis nekurti straipsnių su tekstu "Saulius - lietuviškas verstinis vardas" ar panašiai, o kurti tik tada, kai jau yra ką parašyti papildomai. O dėl jau sukurtų - lai būna, smarkiai gi netrukdo. knutux 08:30, 24 Sausio 2006 (EET)
Nesureikšminu aš to klausimo, tiesiog kai atsiranda vienas toks trijų žodžių straipsnis kam nors kyla noras paimti vardų žodyną ir surašyti visus vardus į atskirus trijų žodžių straipsnius. Berods taip jau yra buvę su vardais. O kur dar pavardės, juk jos irgi antroponimika? Dirgela 21:55, 24 Sausio 2006 (EET)
Taip jos (pavardės) irgi antroponimika! --JonasS 08:33, 26 Sausio 2006 (EET)