Pereiti prie turinio

Aptarimas:Ramygalos Šv. Jono Krikštytojo bažnyčia/Balsavimas

Page contents not supported in other languages.
Straipsnio aptarimas iš Vikipedijos, laisvosios enciklopedijos.

Balsavimas 2-0[redaguoti vikitekstą]

Balsavimas iki birželio 27 (2 savaitės nuo dabar) (arba iki susirinks 10 balsų už), kad paskelbti pavyzdiniu reikia Už-Prieš=5(ar daugiau) balsų. Balsuojant, parašyti priežastį, kodėl (ne)manote, kad jis pavyzdinis. Adam 10:21, 2007 Birželio 13 (EEST)

  • Puikus pavyzdys tokio tipo straipsniams.--Dirgela 20:02, 2007 Birželio 13 (EEST)
  • Nomad - manau, kad architektūros skyrių reikia praplėsti (jei yra iš kur paimti medžiagos), o toliau viskas puiku. P.S. nesuprantu, ką reiškia „gana eilinis“ šiame kontekste. --Nomad 00:54, 2007 Birželio 26 (EEST)

Prieš

Susilaiko

  • --JonasS 22:43, 2007 Birželio 22 (EEST); Straipsnis normalus, tačiau gana "eilinis".

Pastabos


Dėmesio, čia pateikiama šališka, nieko nesuprantančio Naudotojas:Adam nuomonė, ir Naudotojas:Dirgela kontrargumentai

  1. Straipsnis kaip pavyzdinis - per trumpas.
    1. Esmė ne dydyje, o išsamume, kaip straipsniui apie bažnyčią jis manau pakankamai išsamus.--Dirgela 18:01, 2007 Birželio 11 (EEST)
      Tikrai taip, straipsnis turi būti išsamus, bet jei jis bus dešimties eilučių, tai tikrai neatrodys kaip pavyzdinis. Turiu omeny reiktų rinktis tokius objektus, kurie turėtų ką apie save papasakoti - tada straipsnis būtų ilgesnis (pvz daug artimesnis, nors ir neskaičiau būtų Katedra). Spėju, kad tau "geras" asocijuojasi su "didelis", o aš su tuo niekaip nesutinku - puikus ir pavyzdinis gali būti ir dešimties sakinių straipsnis.--Dirgela 23:38, 2007 Birželio 11 (EEST) Drįstu pastebėti, kad čia mes kalbame ne apie ""gerus"", o apie tobulus straipsnius, kurie būtų pavyzdžiai rašant kitus str. Ir jis nėra išsamus, nes kaip spėju ta bažnyčia nėra monolitinis blokas iš akmens: ji turi vidų, vidaus puošyba, navas (ir daug kitų terminų : ), kurių aš nežinau) šios detalės irgi įeina į bažnyčios istorija ir jos aprašymą. Be to yra vienas sakinys, kuris atrodo įtartinas (žr. aptarimus). (būtų gerai, kad pasirašinėtum po savo komentarais, nes dabar neina suprasti, kur aš rašiau, kur tu--Dirgela 07:02, 2007 Birželio 13 (EEST))
  2. http://www.panrs.lt/seniun/ramyg.htm puslapyje teigiama, kad bažnyčia pastatyta apie 1492 m. būtų galima panaudoti.
  3. Pradinis tekstas buvo nukopijuotas iš http://panevezys.lcn.lt/dekanatai/krekenavos/ramygala (čia tik tarp kitko)
  4. Negražiai atrodo balta dėmė.
  5. Nuotrauka galėtų būti parinkta išraiškingesnė, apimanti visą bažnyčią. Skonio reikalas...--Dirgela 07:02, 2007 Birželio 13 (EEST)

Šališkos nuomonės pabaiga