Aptarimas:Profesinė sąjunga

Page contents not supported in other languages.
Straipsnio aptarimas iš Vikipedijos, laisvosios enciklopedijos.

Dėl straipsnio neutralumo, norėčiau išgirsti argumentus, nes esu šios srties specialistas asmeniškai sukūręs per 10 profesinių sąjungų, kurios iki šiol sėkmingai veikia. Manau, kad šiame straipsnyje esu pakankamai neutraliai išdėstės realią situaciją Lietuvos profsąjungose.

Pagarbiai Vladimiras Troščenka

Labai puikus straipsnis publicistikai ar netgi rimtesniam tyrimui ir labai gremėzdiškas straipsnis enciklopedijai. Jeigu tamsta galėtumėte suprastinti šio darbo žodinę apimtį bent dvigubai ar trigubai, labai nenusmukdydamas pateikiamos informacijos lygio, be to, atsisakytumėte pirmojo asmens vartojimo, kuris yra nesuderinamas su mokslinės enciklopedijos apibrėžimu, viskas būtų puiku. O kol kas jums priklauso {{cleanup}} ženkliukas.

Pagarbiai - Carneyfex 11:55, 26 Sausio 2006 (EET)

P.S. Enciklopedija nėra skirta diskusijoms, tad siūlyčiau tęsti straipsnį nesitikint atsakymo iš kitų piliečių.

Manau jog tikrai neverta trinti. Nors medžiaga ir ne visai taip išdėstyta, mažiausiai dalis jos gali būti vertinga, ir autoriaus leidimas yra. Aš siūlau žymėti kaip nesutvarkytą arba kelti į resursus. Audriusa 11:59, 11 Balandžio 2006 (EEST)
Siūlau trinti, kadangi parašyta publicistiniu stiliumi, naudingos info. tikrai nėra daug. Galima pamėginti išvalyti publicistiką, bet jos labai daug ir bus gal net lengviau perrašyti straipsnį nei tai atlikti. --Atlantas 12:32, 11 Balandžio 2006 (EEST)
Gal autorius išvalys? Jei ne, straipsnį galima kelti į resursus. Iš naujo, teisybė, paprasčiau parašyti pagal anglišką variantą. Audriusa 12:39, 11 Balandžio 2006 (EEST)
Abejoju, kad išvalys, aš pamėginsiu tik kad mažai gaunasi info. iš buvusios straipsnio, kadangi iš pirmų dviejų pastraipų gavosi vos 3 sakiniai. --Atlantas 12:44, 11 Balandžio 2006 (EEST)
Na tada mėgink tu patvarkyti, a tai jau trečia pastraipa - labai supinta. --Atlantas 12:48, 11 Balandžio 2006 (EEST)
Na va, gerai pratrintas, kažkas įdomaus predėjo ryškėti. Audriusa 13:23, 11 Balandžio 2006 (EEST)