Aptarimas:Pranas Augustaitis

Page contents not supported in other languages.
Straipsnio aptarimas iš Vikipedijos, laisvosios enciklopedijos.

kas čia per tyčiniai redagavimo karai?--Snookeris..apt. 13:00, 8 lapkričio 2009 (EET)[atsakyti]

Tai kaip cia galima idet savo pakoreguota teksta jei neduoda taisyt jei atmeta teksta, viskas nurasyta is enciklopediju ir vistiek nepriima tai gal paaiskinsit kas per velnias kodel neideda...nors deda visur + kad tipo tekstas kuri dedu yra geresnis negu senas -- šis nepasirašytas komentaras buvo paliktas naudotojo Aufelija (aptarimasindėlis)


Jei jau pati vikipedia atmeta tai paimkit jus idekit, paziurekit ir pamatysit kad ten su tuo tekstu viskas gerai -- šis nepasirašytas komentaras buvo paliktas naudotojo Aufelija (aptarimasindėlis)

Jei jau taip viens prie vieno nukopijuota nuo enciklopedijų, tai ir atmetama, nes tai yra autorinių teisių pažeidimas. Aišku perkombinuoti teksto ir pan. niekas nedraudžia.Pėstininkas apt. 13:24, 8 lapkričio 2009 (EET)[atsakyti]

tai tada tegu atblokuoje perkombinuosiu as ta teksta ir pataisyta idesiu, o ne paimt uzblokuot ir paklaust kas cia per karai, tegu pasako o ne iskart uzblokuoja -- šis nepasirašytas komentaras buvo paliktas naudotojo Aufelija (aptarimasindėlis)

Ir seip kiek matau tai cia vikipedia laisvoji enciklopedija , tai cia visa medzega turi but is enciklopediju surinkta o ne perpasakota ar perdaryta, juk taip klaidinami skaitovai. -- šis nepasirašytas komentaras buvo paliktas naudotojo Aufelija (aptarimasindėlis)

  • Jei matote, kad Jūsų tekstas atmetamas ir Jums „nedaeina” kodėl, niekas nedraudžia paklausti tų naudotojų, kurie Jūsų tekstą atmeta, kodėl jie tai daro arba kas negerai su tekstu. Bet jei neklystu, tai Naudotojas:Homo Jūsų aptarimų puslapyje yra parašęs, kas negerai su tekstu. Snookeris..apt. 13:51, 8 lapkričio 2009 (EET)[atsakyti]