Aptarimas:Panemunės stadionas

Page contents not supported in other languages.
Straipsnio aptarimas iš Vikipedijos, laisvosios enciklopedijos.

Panemunės stadionas ir Kariuomenės (Karo mokyklos) stadionas – 2 skirtingi objektai, nors randasi netoliese, patenka į KPD:

  • Kariuomenės, arba Karo mokyklos stadionas, ties Plento g. – Panemunės kareivinių ir Karo mokyklos pastatų kompleksas (u.k.26903).
  • Aprašytasis Panemunės stadionas, Kareivinių g. 13 – Kauno tvirtovės artilerijos kareivinių pastatų kompleksas (u.k.26904).

Padarytus nukreipimus į Panemunės st. teks nuimti, sukurti 2 atskirus straipsnius. --Vilensija (aptarimas) 16:42, 10 birželio 2020 (EEST)[atsakyti]

Klaidinantys šaltiniai[redaguoti vikitekstą]

Žiniasklaidoje, pvz. savivaldybės ruporo kaunas.lt antraštė – „Po 25 metų Kaune atgimė istorinis futbolo stadionas“ [1] – iš esmės neteisinga (koks ten istorinis, jame žaidė jaunimas, ne kariai, veikė vos kelis metus iki okupacijos), be to rašo: „...vyko ne tik varžybos, bet ir kariniai paradai“ (jie vyko kitame Panemunės gale). Tačiau štai delfis irgi su panašiu pavadinimu „Po ilgų metų Kaune atgimė istorinis futbolo stadionas“, bet apie šiame stadione neva buvusius paradus apdairiai nekalba (žr. straipsnyje).--Vilensija (aptarimas) 10:18, 12 birželio 2020 (EEST)[atsakyti]