Aptarimas:OptimalSite

Page contents not supported in other languages.
Straipsnio aptarimas iš Vikipedijos, laisvosios enciklopedijos.

Reklama - informacija, skirta paveikti potencialius vartotojus. OptimalSite aprašymas teikia informaciją apie lietuvišką turinio valdymo sistemą ir jos funkcijas. Tekste yra tik bendroji informacija, be jokių skatinimų ar kitokių bandymų paveikti vartotoją. OptimalSite aprašymas plečia Vikipedijos skaitytojų žinias apie esamas lietuviškąsias turinio valdymo sistemas, jų panaudojimo galimybes ir prisideda prie informacinės visuomenės plėtros. Pateikta informacija yra naudinga ir tenkinanti informacinius poreikius, todėl straipsnis neturėtų būti ištrintas. (M2 11:10, 2008 balandžio 28 (EEST))

Reikalavimai pateikti Wikipedia:Reikšmingumas. Jeigu straipsnio objektas juos tenkina, pacituokite straipsnyje keletą neriklausomų nuo jo patikimų antrinių šaltinių - niekam nekils jokių klausimų. --Martynas Patasius 16:36, 2008 balandžio 28 (EEST)

Kuri medžiagos dalis kelia abejonių? (M2 10:36, 2008 balandžio 29 (EEST))

Taigi parašyta - reikalingi reikšmingumo įrodymai (t.y. išsamus aprašymas keliuose nepriklausomuose šaltiniuose; menko paminėjimo kelių laikraščių straipsniuose neužtenka). knutux 12:22, 2008 balandžio 29 (EEST)

Straipsnio objekto reikšmingumą ir poreikį turėti tokį straipsnį Vikipedijoje reikia pagrįsti nepriklausomais šaltiniais, geriausiai kuo įvairesniais. Šiuo atveju, kalbant apie įmonės sukurtą programinę įrangą (intelektinį produktą) reikia turėti pakankamai aukštą įvertinimą tiek Lietuvos rinkoje, tiek užsienio, kad apie jį būtų galima rašyti straipsnį. Todėl Vikipedijoje yra straipsniai apie operacines sistemas, populiariausias naudojamas biuro programas ir pan. Dėl OptimalSite programinės įrangos, ji, kol tai nepagrįsta šaltiniais, tokia nėra, o Vikipedijos principas (žr. Pagalba:Kas nėra Vikipedija) skelbia: Vikipedija nėra reklamos leidinys. Laisvoji enciklopedija neteikia reklamos paslaugų, o joje pateikiama informacija - nereklamuojama. Vikipedijai labai svarbus straipsnio neutralumas, išsamumas ir dalykinis medžiagos dėstymas.Siggis 20:04, 2008 balandžio 29 (EEST)