Aptarimas:Lietuvos technikos biblioteka

Page contents not supported in other languages.
Straipsnio aptarimas iš Vikipedijos, laisvosios enciklopedijos.

As esu sio tinklo administratore, todel patalpindama sia informacija i wiki pasinaudojau copy - paste. -- šis nepasirašytas komentaras buvo paliktas naudotojo 84.32.233.55 (aptarimasindėlis) 19:59, 2007 rugsėjo 24 (EEST)

Gal galite pateikti nuorodą į kokį nors jūsų sukurtą dokumentą, kur jūs sutiktumėte oficialiai tinklapio informaciją viešinti GFDL licenzijos sąlygomis...arba dar kažkaip įrodyti puslapio autorystę ir sutikimą. Atsiprašome, bet tai būtina norint išvengti nesusipratimų, kadangi mes tik iš šito prierašo negalim nustatyti ar šį sutikimą tikrai daro puslapio savininkas. Dar kart atsiprašome už nepatogumus... ausis aptarimas 21:10, 2007 rugsėjo 24 (EEST)
Kuriam laikui užrakinau, kadangi nuolat trinamas. Kai bus išsiaiškinta dėl autorinių teisių statuso, duokit žinutę ir atrakinsiu arba ištrinsiu priklausomai nuo rezultatų. --Nomad 21:18, 2007 rugsėjo 24 (EEST)

dėl blokavimo[redaguoti vikitekstą]

Prašau patarti ką įdėti ar pakeisti, kad virš straipsnio nekabotų "užblokuotas" ir "nesutvarkytas" Ačiū Rita

Gerbiamieji Administratoriai, pakartotinai klausiu - ko dar reikia, kad virš straipsnio nekabotų "užblokuotas" ir "nesutvarkytas"? Aš dirbu Lietuvos Technikos bibliotekoje ir esu atsakinga už tinklapį, jo kūrimą ir redagavimą. Aš į Wiki perkėliau imformaciją direktoriaus prašymu. Jokių kitų derinimų mums nereikia, nes tokia pat medžiaga yra ir mūsų tinklapyje.

Su pagarba, Rita Lapienienė

Viskas aišku, tuoj nuimsime visus blokavimus. Primename kad patalpinama į vikipediją informacija yra platinama pagal GFDL sąlygas t.y. ji gali būti panaudota bet kokiems tikslams skaitant ir komercinį jos naudojimą.--Qwarc 15:50, 2007 rugsėjo 26 (EEST)