Aptarimas:Lietuvos nacionalinis radijas

Page contents not supported in other languages.
Straipsnio aptarimas iš Vikipedijos, laisvosios enciklopedijos.

Dėl keitimų: nemanote, kad reikėtų info lauko dešinėje pusėje? Kas tai per radijas, kokios šalies, kokia interneto svetainė? -- šis nepasirašytas komentaras buvo paliktas naudotojo Jakovlevas (aptarimasindėlis)

Galima sukurti specialų straipsniams apie radijo stotis skirtą šabloną. Tokiu būdu šią informaciją būtų galima paprasčiau ir patogiau nurodyti. --Homo 13:01, 2009 sausio 3 (EET)
Gera idėja. Tik nelabai žinau, kaip tą techniškai padaryti. Manau, kad tokioje lentelėje turėtų būti: logotipas; šalis, kurioje radijas transliuoja; radijo stočių skaičius ir vardai; svarbiausi žmonės, t.y. vadovai; paleidimo data ir vieta; interneto svetainė. -- Jakovlevas 14:28, 2009 sausio 3 (EET)
Bandysiu tokį šabloną sukurti. Jei nepavyks, reikės pasiūlyti tą padaryti geriau šablonų kūrimą išmanantiems Vikipedijos naudotojams. --Homo 14:34, 2009 sausio 3 (EET)
Juodraštinį variantą išsaugojau čia. Jeigu jis tiks, pervadinsiu į Šablonas:Radijo stoties informacija. --Homo 14:54, 2009 sausio 3 (EET)
Manau, kad jis puikus, būtent tai ko reikia. Tik gal dar būtų gerai, jei būtų atskirti "vadovai" ir "savininkai". Nes neretu atveju vadovai būna tiesiog samdomi, o savininkas gali būti ir valstybė ar koks didesnis koncernas. Tad norint išvengti papildomo galvojimo kaip viską surašyti į vieną eilutę, protinga būtų tiesiog jas atskirti. Ačiū HOMO, manau neabejotinai galima saugoti kaip šabloną. -- Jakovlevas 12:18, 2009 sausio 4 (EET)
Tiesa, dar norėčiau pasitikslinti, ką reiškia "antraštė". Jakovlevas 12:19, 2009 sausio 4 (EET)
Pakoreguosiu, kad „vadovai“ ir „savininkai“ būtų atskirti. O „antraštė“, dabar pagalvojau, gal ir nėra reikalinga, nes joje būtų rašoma, pvz., "Lietuvos radijo logotipas", kas turėtų būti aišku ir be antraštės. Turbūt reikėtų ją pašalinti? --Homo 12:40, 2009 sausio 4 (EET)
Jei "antraštė" tik paaiškina, kad ten yra logotipas - ji nebūtina, nes yra ir taip aišku. Dar kartą ačiū. -- Jakovlevas 12:43, 2009 sausio 4 (EET)
Įdėjau šabloną. Jei kas negerai, pataisykite. Vėliau įdėsiu jį ir į straipsnius apie kitas radijo stotis. --Homo 13:00, 2009 sausio 4 (EET)