Aptarimas:Karl Gero von Urach

Page contents not supported in other languages.
Straipsnio aptarimas iš Vikipedijos, laisvosios enciklopedijos.

Atsiprašau... Angliška Vikipedija kaip šaltinis netinka, o ta vienintelė nuoroda panaši į kažkokį šaltinį yra tiesiog tuščias puslapis. Taigi, tas nesąmones ištrinu ir straipsnis šaltinių neturi. --Undine 11:17, 2009 kovo 9 (EET)

Pritariu tam kas uždėjo skydelį dėl netinkamumo enciklopedijai. Straipsnyje apie Mindaugą II buvo parašyta: „lapkričio 2 d. Lietuvos Valstybės Taryba atšaukė savo liepos 11 d. nutarimą dėl V. fon Uracho išrinkimo Lietuvos karaliumi, o teisę galutinai apspręsti Lietuvos valstybės formą rezervavo (tą dieną priimtoje laikinojoje Lietuvos konstitucijoje) Steigiamajam Seimui." Išrinkimas karaliumi atšauktas, o jei nėra karaliaus, tai nėra ir sosto įpėdinių. Apie Uracho vaikus galima parašyti ir jo paties straipsnyje. --Undine 12:39, 2009 kovo 9 (EET)

Visi Urachai sukelti į Kategoriją - Uracho Kunigaikščiai -- šis nepasirašytas komentaras buvo paliktas naudotojo Darius Steponas (aptarimasindėlis) 00:25, 2009 kovo 10 (EET)

Na, šiuo atveju kažkoks šaltinis kaipo ir atsirado - [1]... Bet, suprantama, juo reikia ir remtis - visokius „skelbėsi esąs Lietuvos karaliumi“ reikia mesti ir jų vietoje rašyti „Tarnavo Vermachte, 1940 m. gavo majoro laipsnį.“ ir pan. Ir pavadinimas, be abejo, turi būti ne „Karlas Gero“, o „Karl Gero von Urach“ ar pan. --Martynas Patasius 22:36, 2009 kovo 10 (EET)

Vienu žodžiu Lietuva aborigenų valstybė. Žmogus išvertė,kažkam užkliuvo ir panaikino. Gėda Lietuvos Vikipedijos rašliavininkams. -- šis nepasirašytas komentaras buvo paliktas naudotojo 84.240.59.15 (aptarimasindėlis) 20:11, 2009 kovo 22 (EET)

Pirma, niekas čia nieko nenaikino. Antra, „žmogus išvertė“ nepagrįstas šaltiniais spekuliacijas, o tai Vikipedijoje nėra toleruojama. Dėl to ta rašliava buvo perrašyta. --Martynas Patasius 20:18, 2009 kovo 22 (EET)