Aptarimas:Jaunųjų tautininkų organizacija

Page contents not supported in other languages.
Straipsnio aptarimas iš Vikipedijos, laisvosios enciklopedijos.

Sveiki, šitas straipsni nėra trintinas, ši organizacija plečiasi ir igauna pagreitį, vis dažniau atsiranda žmonių kuriems reikia apie ją informacijos, manau šioj enciklopedijoj jie greitai ją surastu. -- šis nepasirašytas komentaras buvo paliktas naudotojo 213.226.144.111 (aptarimasindėlis) 14:21, 2008 vasario 27 (EET)

Siūlau paskaityti Kas nėra Vikipedija ir Vikipediškumo kriterijai. * Hugo ¿díme? 14:27, 2008 vasario 27 (EET)

Nu, bet pagal bendrus principus straipsnis atitinka vikipedijos reikalavimus Vikipediškumo kriterijai, o jei kas netinka, paredaguokite Jus. -- šis nepasirašytas komentaras buvo paliktas naudotojo 213.226.144.111 (aptarimasindėlis) 15:42, 2008 vasario 27 (EET)

Vikipediškumo kriterijai yra tik žaislinis puslapis (ne taisyklė), reikėtų reimtis Wikipedia:Reikšmingumas ir pan. knutux 09:16, 2008 vasario 28 (EET)

Nu tai pagal Wikipedia:Reikšmingumas ir ten pareiksta prezumcija sitas straipsnis yra tinkamas. Argumentuokite, kodel ne? Nes pagal dabartinius Jusu išreikštus argumentus, Vikipedijoj pilna netinkamu straipsniu ir aprasu. -- šis nepasirašytas komentaras buvo paliktas naudotojo 213.226.144.111 (aptarimasindėlis) 15:08, 2008 vasario 28 (EET)

Na, jei šis straipsnis atitinka Wikipedia:Reikšmingumas reikalavimus, tiesiog nurodykite kelis nepriklausomus patikimus antrinius šaltinius, kuriuose ši organizacija yra gana plačiai aprašyta. Tada visos abejonės dings. O dėl „Vikipedijoj pilna netinkamu straipsniu ir aprasu“ - na, Vikipedija didelė, visko sužiūrėti kartais nespėjame... :) Tad jei Jūs radote trintinų straipsnių - nurodykite. --Martynas Patasius 15:47, 2008 vasario 28 (EET)

Nu vienas antrinis šaltinis yra ovicialus organizacijos puslapis, o toliau yra daug, tiesiog per google.lt irašykite pavadinima ir Jums parodys daug antrinių šaltinių. -- šis nepasirašytas komentaras buvo paliktas naudotojo 213.226.144.111 (aptarimasindėlis) 19:14, 2008 vasario 28

Na, ne visai... Oficialus organizacijos puslapis nėra nepriklausomas nuo šio straipsnio objekto. O „Google“ randa ne tiek ir daug tinkamų šaltinių. Yra oficialus puslapis (ne nepriklausomas), „Pamario jaunimo forumas“ (ne patikimas - į formumus ar blogus rašyti gali bet kas be jokio faktų patikrinimo), „slaptai.lt“ (tik vos paminėta - nėra plataus aprašymo), Jaunųjų konservatorių lygos puslapis (irgi tik vos paminėta)... Daugeliu atvejų žodžiai „jaunųjų“, „tautininkų“ ir „organizacija“ yra atskirai, atlikus paiešką pagal frazę randama tik 10 puslapių, iš kurių nė vienas nėra visiškai tinkamas. Nors, aišku, gali būti, kad ką nors pražiopsojau. --Martynas Patasius 22:18, 2008 vasario 28 (EET)
Aš eilinį sykį negaliu normaliai argumentuoti savo manymo, bet manau kad straipsnis turėtų būti kaip tik paliktas, pvz. kodėl bilekokie vabalai, ar hipotetinės sąvokos, ar t.t., yra reikšmingesni būti aprašyti vikipedijoje, nei Lietuvos jaunimo organizacija...? --Mea 22:06, 2008 vasario 29 (EET)
Aš tai argumentuosiu, kad lietuviškų jaunimo organizacijų aprašyta nedaug, ir nesvarbu, ar tai nauja, ar sena organizacija, bet kad yra informacija, kas ji tokia ir ką veikia, be to, tvarkingai aprašyta, turi likti Vikipedijoje. Jei nutrauks veiklą, juk irgi galima apie tai prirašyti. - Siggis 22:09, 2008 vasario 29 (EET)

"Labai jau abejotino pobūdžio ta organizacija. Juolab kaip Marytnas Patasius minėjo nėra jokių nepriklausomų ir rimtų šaltinių aprašančių tą organizaciją. O lietwiki tikrai netinkamas placdarmas visokių pronacionalistinių organizacijų populiarinimui. * Hugo ¿díme? 22:11, 2008 vasario 29 (EET)

Per drąsu sakyti "pronacionalistinių", jei iš tikrųjų nėra šaltinių, kur patikrinti, bet organizacija yra registruota. O, mano manymu, tam ir yra Vikipedijos neutralumo politika, kad čia niekas nebūtų "populiarinamas". Gal tada reikia peržiūrėti straipsnį dėl neutralumo? - Siggis 22:19, 2008 vasario 29 (EET)
Tai čia kažkoks išankstinis nusistatymas:) Įsivaizduok vadintųsi ne jaunųjų tautininkų o jaunųjų žemaičių organizacija ;] Štai man irgi nepatinka, kad Vikipedijoje daugybė religijas aprašančių straipsnių ir man jie visi abejotino pobūdžio:) Arba jei yra straipsnis apie nusikaltimą, tai dar nereiškia, kad populiarinami nusikaltimai? --Mea 22:25, 2008 vasario 29 (EET)
Čia didžiausia kliūtis nėra tai, kad kam nors būtų gaila laikyti straipsnį tokiu pavadinimu, bet norint kad Vikipedijoje būtų solidi informacija, būtini patikimi ir patikrinami trečios šalies šaltiniai, kitaip nėra būdo užtikrinti medžiagos tikrumo. knutux 08:57, 2008 kovo 3 (EET)

Kas cia Jums kelia abejone? Taigi jaunimo organizacija, Skyriai kurie veikia nurodytuoese miestuose zinomi yra... Baikit cia diskriminuoti jaunima, jei kas kelia abejone imkit ir paskambinkit i sios organizacijos bustine ir viska issiaiskinkite. Paskambinkit po sios organizacijos skyrius.

Paskambinimas į organizacijos skyrius neįrodys organizacijos reikšmingumo. Reikia kad organizacija būtų plačiai aprašyta nepriklausomų šaltinių, o ne tik žinoma bei turinti kažkiek telefono numerių. knutux 08:50, 2008 balandžio 15 (EEST)