Aptarimas:Insulinas

Page contents not supported in other languages.
Straipsnio aptarimas iš Vikipedijos, laisvosios enciklopedijos.

Slykstu ir pasibaisėtina kaip anksčiau straipsnyje insulino atradeju buvo "pakrikstytas" visai kitas zmogus!!! --GODhack 20:30, 2007 rugpjūčio 22 (EEST)

Grynas siaubas.!! Gerai dar, kad lietuviškomis raidėmis parašyta buvo...... Šiaip ateičiai, straipsnio aptarimai nėra skirti pasibaisėjimui, pasišlykštėjimui ar priešingai - susižavėjimui reikšti. --Mea 20:53, 2007 rugpjūčio 22 (EEST)
Ta tavo rasybos manija darosi liguista. Nesvarbu kokių sudu, sapnu ir pievu prirasyta svarbu rasmenys tvarkingi. Ir dar taip sneka adminas. Cia jau ne pasibaisejimas, o man vemt nuo tokiu pareiskimu norisi. Uz tokias grubias fakto klaidas reiktu ispejimus jei ne blokavimus dalinti, o ne apgailestauti, kad grubi fakto klaida buvo pasalinta.

Atsivesk saika pirmokeliu tegu tau raso kiekvienas po 3 zodzius vis nauja puslapi kur papuole ir bus tau tvarkele kokios nori.
O pati vietoj to kad nurodinėtum ką kitiems daryti galetum ir sutvarkyti, negi taip tau ir gerai kaip čia yra? --GODhack 00:40, 2007 rugpjūčio 26 (EEST)

Tai pas tamstą gal manija :) aš tai tik dabar pamačiau, ko čia prikomentavote, ir kaip patapau bloga admine [1] dėl vienos prabėgom parašytos ir jūsų neteisingai interpretuotos pastabos :) Na spėju su pirmokėliais taip gerai tikrai nebus kaip gerai su jumis, bet dėkui už rūpestį, laikysiu omeny jūsų pastebėjimus :) --Mea 02:54, 2008 vasario 18 (EET)

Prašau, neverskite straipsnių iš angliškosios vikipedijos, jeigu nenutuokiate apie ką eina kalba. Praktiškai, straipsnis bevertis ir juo turėtų užsiimti nusimanantis žmogus, o ne aktyvistas nusprendęs pažodžiui nurašyti straipsnį iš anglų kalbos, o vietose kur anglų k.žinių lygis ,,paveda" parašantis (...)neaiškius darinius... Vaisius 21:17, 2007 rugsėjo 23 (EEST)