Aptarimas:Hobby Hall

Page contents not supported in other languages.
Straipsnio aptarimas iš Vikipedijos, laisvosios enciklopedijos.

Susipažinome su straipsniu „Neutralus požiūris“, tačiau nematome priežasčių redaguoti teksto. Norėtume išsiaiškinti, kurių straipsnio vietų neutralumas ginčytinas.

Bendrovė „Hobby Hall“ jau ne vienerius metus patalpinusi identišką straipsnį apie bendrovę Suomijoje, Estijoje, Latvijoje ir Rusijoje bei sėkmingai gyvuoja šių šalių „Wikipedijoje“ iki šiol.

Susipažinome su kitais http://lt.wikipedia.org/wiki/ straipsniais, tokiais kaip ”AirBaltic”, ”Nokia”, prekybos tinklo „Iki“, kurių straipsnių turinys analogiškas „Hobby Hall straipsniui“.

Iš anksto dėkojame, "Hobby Hall" darbuotojai -- šis nepasirašytas komentaras buvo paliktas naudotojo Hobbyhall (aptarimasindėlis) 13:35, 2008 balandžio 17 (EEST)

Iš pirmo žvilgsnio abejonių kelia „[...] pirmaujanti Suomijoje, Estijoje ir Latvijoje.“. Ką šiuo atveju reiškia „pirmaujanti“? Iš principo tai galėtų reikšti „didžiausias darbuotojų skaičius“, „didžiausia pardavimų vertė“, „didžiausias užsakymų skaičius“, „didžiausias pelnas“ ir pan. Reikėtų patikslinti ir nurodyti šaltinį, kuriame paskelbti tokie rezultatai (pavyzdžiui, gal kokios „Verslo žinios“ galėjo kažką panašaus parašyti?). --Martynas Patasius 13:54, 2008 balandžio 17 (EEST)

Ačiū už atsakymą. Bendrovė "Hobby Hall" pirmauja Suomijoje, Estijoje ir Latvijoje ir šaltinių lietuvių kalba kol kas nėra. Mes redagavome tekstą pagal jūsų pageidavimus, tikimės kad daugiau ginčytinų vietų nėra ir straipsnis bus sėkmingai paskelbtas. "Hobby Hall" darbuotojai.