Aptarimas:Folklorinis metalas

Page contents not supported in other languages.
Straipsnio aptarimas iš Vikipedijos, laisvosios enciklopedijos.

Kas čia per išminčiai į Folk metalą įdėjo Donį, Vilkdują, Žalvarinį? Pirmi du projektai su metalu išvis nieko bendro neturi, o Žalvarinis irgi metalas „ant ribos“, greičiau jau folk rokas. Dėl Anapilio ir Notangos nežinau, reiktų patikrinti. 17:41, 2009 balandžio 17 (EEST)

Išmečiau abejotinus sąrašus.--Atlantas 23:43, 2009 balandžio 17 (EEST)

Nu ir kam išmetinėti? Tipinius pavyzdžius galima pateikti, nieko blogo, kaip tik leidžia skaitytojui susipažinti su stiliumi per konkrečią kūrybą. Gi ne visi žino funkciją "Susiję straipsniai". Žinoma, reikia parinkti realius pavyzdžius, o ne iš lempos vardinti. 23:51, 2009 balandžio 17 (EEST)

Kokia prasmė iš tokių "susijusių" sąrašų kai atlikėjų dešimtimis prirašo straipsnio gale, tuo labiau kai skiriasi stiliaus suvokimas, tame ir bėda. Neretai surašomos tokios grupės, kurios patinka autoriui. Kokia iš to nauda, kad prie kiekvieno stiliaus surašytume krūva patinkančių atlikėjų, todėl manau, kad verčiau atsisakytų tokių populiarinimo, abejotinų, subjektyvių ir praktiškai begalinių sąrašų.--Atlantas 00:09, 2009 balandžio 18 (EEST)
O patys konkretaus stiliaus atlikėjų straipsniai galėtų ir turėtų būti pasiekiami per kategorijas.--Atlantas 00:16, 2009 balandžio 18 (EEST)

Tai bėda ta, kad dauguma atlikėjų, ypač mėstančių ekspermentuoti su stiliais, galėtų pakliūti ir po 10 kategorijų... Pavyzdžiui su Lietuva galima būtų daryti, kad įtraukti kokius nors to stiliaus apdovanojimus laimėjusius atlikėjus, pateikti išnašas į šaltinius, kur minima, kad atlikėjas/grupė atlieka tokio tai stiliaus muziką. O su užsieniu, ypač labiau mainstream'inių stilių atlikėjais tai nežinau, kokią čia atranką daryti, gal pvz. pagal albumų apyvartą. 00:29, 2009 balandžio 18 (EEST)