Aptarimas:Creditreform Lietuva

Page contents not supported in other languages.
Straipsnio aptarimas iš Vikipedijos, laisvosios enciklopedijos.

Straipsniui trūksta įvardinto reikšmingumo kriterijaus, todėl kol kas dedu {{attention}} (vėliau gali tekti trinti, jei reikšmingumas nebus įrodytas). knutux 12:16, 2007 spalio 19 (EEST)

Aš tai įžvelgiu čia ne tik reikšmingumo problemą, bet ir reklamos gaidelę, taip pat įtariu, kad kažkas aprašinėja apie save (savo įmonę). Beje, šis straipsnis jau vieną kartą buvo ištrintas.--Zaliavos 12:27, 2007 spalio 19 (EEST)

Aš tai irgi traktuočiau straipsnį kaip skubiai trinamą reklamą, bet paprastai būtent reklamas dedantieji būna aktyviausi, deda straipsnį iš naujo, apeliuoja į taisyklių pažeidimus ištrynus ir t.t. Todėl manau kad reikia šiek tiek palaukti ir jei tikrai nebus pateiktas reikšmingumo kriterijus, trinti, jei bus, tada jau rašyti neneutralumo žymę, kad sumažinti reklamiškumo. knutux 12:38, 2007 spalio 19 (EEST)
Galima įžvelgti ir diskriminaciją. Nes yra idetos tokios įmones kaip Baltic Management Conferences, Naujasis tėvelis, Žabolis ir partneriai, SG Finansai, Baltijos verslo konsultacijų grupė, Verslo konsultacijų spektras, Žmogaus studijų centras ir t.t. Kuo šie straipsniai geresni? Kur juose reikšmingumo kriterijus? Be to šiame straipsnyje aprašoma didelė tarptautinė kompanija, kuri daro didelę įtaką pasauliniams įmonių registrams.-- šis nepasirašytas komentaras buvo paliktas naudotojo Aupo3020 (aptarimasindėlis) 13:27, 2007 spalio 19
Tiesa, tačiau matyt pražiūrėta, ir tuos kitus straipsnius reikėtų trinti :)--Zaliavos 14:02, 2007 spalio 19 (EEST)
Tai gal reiktų ištrinti visą kategoriją Lietuvos bendrovės ?-- šis nepasirašytas komentaras buvo paliktas naudotojo Aupo3020 (aptarimasindėlis) 14:07, 2007 spalio 19
Jei ir kas trins, ne aš, o peržiūrėti tikrai reikėtų. Mano nuomone įmonės ar jų grupės su 100 mln. apyvarta gal ir galėtų likti...--Zaliavos 14:11, 2007 spalio 19 (EEST)
Gaunamas toks variantas, kad įmonės svarba matuojama litais. Be to Creditreform grupės metinė apyvarta siekia 500 mln eurų. Be to vokiškame wiki yra Creditreform -- šis nepasirašytas komentaras buvo paliktas naudotojo Aupo3020 (aptarimasindėlis) 14:15, 2007 spalio 19
Argumentas apie pelną turėtų būti taikomas ne filialui, o visai bendrovei (juk jei kažkokia partija yra labai reikšminga, nereiškia, kad visi jos nariai yra verti aprašymo). Todėl siūlau neutraliai aprašyti pačią bendrovę, o filialo straipsnis bus trinamas. Beje, apie litus čia buvo tik nuomonė, iš esmės tokios taisyklės nėra ir aprašomos turėtų būti tik reikšmingumo kriterijų atitinkančios (t.y. nepriklausomų šaltinių aprašytos ir t.t.). knutux 14:36, 2007 spalio 19 (EEST)
Aš nesiūlau įmones matuoti litais, čia galėtų būti vienas iš kriterijų, tačiau pelno siekimas yra pelno siekiančios įmonės pagrindinis tikslas, taip kaip mokslininko nuveikti kažką mokslo labui, kuo daugiau mokslininkas nuveikia, tuo jis žinomesnis, kuo įmonė daugiau pinigų tuo ji, tikėtina, yra labiau vertinga už kitas būti paminėta. --Zaliavos 14:42, 2007 spalio 19 (EEST)
Reikia tada problemą spręsti iš esmės, o ne kariaut dėl vieno straipsnio. Kategorijoje Lietuvos bendrovės apie 90% straipsnių prastesnių nei Creditreform Lietuva. Be to jei leidžiama dėti dideles įmones ir joms "reklalmuotis", tai kodėl negalima mažesnėms? Jei žmogus domis Lietuvos bendrovėmis, kodėl nesuteikti jam faktų apie įmones? Mano nuomone kategorija Lietuvos bendrovės ir skirta faktams apie įmones.-- šis nepasirašytas komentaras buvo paliktas naudotojo Aupo3020 (aptarimasindėlis) 14:51, 2007 spalio 19
Palaikyčiau, jei tamsta peržiūrėtumėte visų bendrovių straipsnius ir sudėtumėte {{attention}} visoms įtartinoms. O reklamuotis niekam neleidžiama, tačiau leidžiama aprašyta reikšmingas įmones (kaip ir visus kitus reikšmingus objektus/subjektus). knutux 15:08, 2007 spalio 19 (EEST)