Aptarimas:Alvydas Jokubaitis

Page contents not supported in other languages.
Straipsnio aptarimas iš Vikipedijos, laisvosios enciklopedijos.

Laba diena. Straipsnis apie Alvydą Jokubaitį buvo VDU studentu darbas. Visa informacija yra teisinga, patikrinta A. Jokubaičio. Filosofas pats parašė savo pažiūras. Mums nesuprantama, kodėl tocekas nuolat atmeta filosofines pažiūras? Kodėl atmetamas visas pažiūrų tekstas, neredagojant, jei yra kokių nesklandumų? Kur dingo nuorodos bibliografijoje, veikloje, projektose? Kodėl atmetama mokslinės sklaidos publikacijos su nuorodomis? Manome,kad šis straipsnis yra pavyzdinis, nes yra autentiškas. Laukiame paaiškinimo.

Kreipiuosi į šį straipsnį kuriančius studentus bei griežtus jo redaktorius.
Prašau redaktorių nurodyti atmetimo priežastis. Matau, kad VDU studentai dar nekuria tobulų straipsnių, tačiau jie galėtų tobulinti straipsnį, jei neskubėtume atmetinėti jų darbo.
Žinoma, enciklopedija nėra vieta publikuoti mokslininkų pažiūras, tačiau straipsnyje galėtų būti skyrelis „Pažiūros“, kuriame būtų apibendrintos mokslininko pažiūros, jei jos yra reikšmingos mokslininko portretui. Taip pat reikėtų nurodyti šaltinius (ref).
Manau, kad tinkamiausia vieta publikuoti šiuo metu dirbančio mokslininko pažiūras yra to mokslininko tinklaraštis jo universitete. Jei norite sukurti mokslininko straipsnį nesilaikydami griežtų enciklopediškumo rėmų - galite pasinaudoti šiomis nuorodomis [1], [2] --Mykolas OK 22:08, 16 kovo 2011 (EET)[atsakyti]