Aptarimas:2006 m. žiemos olimpinės žaidynės

Page contents not supported in other languages.
Straipsnio aptarimas iš Vikipedijos, laisvosios enciklopedijos.

Ačiu už pataisymus, Knutux. Klaida kartais įsivelia netyčia. Ačiu visiems, kurie stebi ir, esant reikalui, pakoreguoja mano žingsnius lietwikyje.

  • Dėl šio straipsnio: ateityje ieškosiu būdo, kaip komandinių šalių rezultatus patalpinti į lentelę - gražiau žiūrisi. O gal tai padarys koks nors labiau patyręs senbuvis.. :).
  • Kitas neduodantis man ramybės klausimas:

Ateityje reiks aprašyti ir Vanagą su Drobiazko. Pirmiausia jie verti atskirų straipsnių. Tačiau iš kur gauti jų foto. Pavyzdžiui, įvairių agentūrų (Reuters, APA, ELTA, ir pan.) nuotraukų talpinti negalima, ar ne? O jei iškirpus nuotraukos fragmentą ir jį apdorojus (pvz, iš spalvoto į nespalvotą, talpinant ne originalią foto, o internete visuotinai platinamą mažos kokybės (resize) formatą). Ar tai būtų autorinių teisių pažeidimas? Cajetonas 09:36, 6 Kovo 2006 (EET)

Kiek suprantu, jei nuotraukai netaikoma GFDL ar panaši licencija, bet koks modifikavimas (ir po to platinimas) yra teisių pažeidimas. Taigi būtų gerai pasigauti tuos čiuožėjus kur nors gatvėj ir nufotografuot :) knutux 09:39, 6 Kovo 2006 (EET)