Aptarimas:Šilutė

Page contents not supported in other languages.
Straipsnio aptarimas iš Vikipedijos, laisvosios enciklopedijos.

Gal nesuprantat Klaipėdos krašto istorijos, kad neduodat deramai redaguoti Šilutės straipsnį?ir niekaip nesuprantu kodėl bluokuojate redagavimus, tai laikau vandalizmu pagal Vikipedijos taisykles. jei neišmanot Klaipėdos krašto istorijos, tai reiketu pasidometi ir privalu zinoti kiekvienam.

SZOM 2008 gegužės 9d. 19:01 (EEST)

Gal galit konkrečiau nurodyti, kas buvo ne taip atmesta? Siggis 19:10, 2008 gegužės 9 (EEST)

jei galite ištaisykite klaidingą nuorodą iš Klaipėdos kraštas į Klaipėdos krašto rubrikoje Senieji pastatai Šilutės straipsnyje. juk vikipedijoj visi siekiame teisingų nuorodų į kitus straipsnius bei kokybiškų straipsnių, o man priešreklaminis filtras pradėjo blokuoti redagavimą į teinsingą nuorodos ištaisymą. tai labai nesąžiningą. taip negalima elgtis, pastebėjau kad yra klaida ir noriu ir reikalauju, kad būtų ištaisyta klaida. taip būti negali jokiu būdu. SZOM 2008 gegužės 9d. 19:23 (EEST)

Sigi, ar bus ištaisyta klaida? SZOM 19:35, 2008 gegužės 9 (EEST)

ieškau sprendimo, blokuojama nuoroda musupaveldas.lt, jei ją išimsite, viską turėtų leisti daryti. Siggis 19:39, 2008 gegužės 9 (EEST)

išėmiau, pažiūrėkit ar tas tinklapis? SZOM 19:41, 2008 gegužės 9 (EEST)

Šio tinklalapio adrese - nuorodoje daug visokių specialių simbolių, todėl ir blokuoja visą straipsnį (panašu į spam tinklalapių adresus), čia jau viskas automatiškai veikia. Niekas tikrai specialiai nieko neblokuoja. Siggis 19:47, 2008 gegužės 9 (EEST)

su Pagėgių straipsniu yra tas pats. noriu idėt naujos info, bet neduoda taip pat. bandziau panaikint musupaveldas.lt, neina panaikinti, ką daryt? SZOM 19:49, 2008 gegužės 9 (EEST)

Čia metawiki kažkodėl musupaveldas.lt įtraukė į spam blacklistą. Nors bandžiau protestuoti ten, bet nieks neatkreipė dėmesio.. Tai dabar visur, kur yra nuoroda į tą svatainę neleis redaguoti, kol nebus išimta nuoroda. * Hugo ¿díme? 19:51, 2008 gegužės 9 (EEST)
Aha, pastebėjau betaisydamas kažką en.wiki. Keista, kodėl jie taip pasielgė? Gal galima atnaujint šitą klausimą meta wiki ir paaiškinti, jog tai yra oficialus projektas, knkrečiai viešosios įstaigos? – Andrius // 20:00, 2008 gegužės 9 (EEST)
Va čia nutarta įtraukti tą svetainę į blacklistą. Man tai irgi keista, gi ne kokia reklaminė, o pristatanti paveldą, labai gera svetainė. * Hugo ¿díme? 20:24, 2008 gegužės 9 (EEST)
Parašiau, tai pašalino: [1]. Tik įdomu, kaip kiti adminai sureaguos :)) – Andrius // 20:39, 2008 gegužės 9 (EEST)

tam ir panaikinau ta svetaine musupaveldas.lt kuri su savo spamais trukdo normalu vikipedijos straipsniu darba, nes nebeimanoma deramai taisyti klaidas ar redaguoti. tegul jie deramai susitvarko savo svetaine arba kitaip teks atmesti ju keitimus vikipedijoje, kurie megins deti sia svaetaine su spamais. aš prieš tai pasisakau labai griežtai arba jiem susitvarko savo svetaine, kad netrukdytu normalaus darbo vikipedijoje arba atmetinesiu ju keitimus, jei drys trukdyti normalu redagavimą. SZOM 20:06, 2008 gegužės 9 (EEST)

Ne jie kalti dėl svetainės įtraukimo į spam sąrašą. Ne taip supratai. Tiesiog botas palaikė nuorodas į tas svetaines spamu, nes pasikratojo keletą kartų ir keliuose projektuose. Šiuo metu ją pašalino iš blokuojamų sąrašo, o kaip bus ateityje - pamatysim. – Andrius // 20:39, 2008 gegužės 9 (EEST)

Geležinkelis Klaipėda - Šilutė - Pagėgiai - Tilžė[redaguoti vikitekstą]

Būtina pataisyti klaidinančią informaciją, jog geležinkeliu yra puikus susisiekimas su Klaipėda. To jau seniai nėra. Labai reikia patikslinti, kada tiksliai nustojo veikti (ar 1990 ar 1991 m.) ir tikslią data. Tą informacija būtina taip pat parašyti straipsnyje Klaipėdos-Tilžės geležinkelis. Juk iš sakinio "Klaipėdos-Tilžės geležinkelis gyvavo iki pat 1945 m., kai Raudonoji armija užėmė Klaipėdos kraštą." būtų galima suprasti, kad tada ir viskas arba, remiantis pratęsimu: "Visas išlikęs šio geležinkelio ūkis atiteko Pabaltijo geležinkeliui." atvirkščiai, jog geležinkelis veikia iki šiol, bet tai netiesa, keleiviniai traukiniai kursavo (pats važiavau), bet nebekursuoja. --Kusurija (aptarimas) 10:23, 14 gegužės 2013 (EEST)[atsakyti]