Šablono aptarimas:Game-screenshot

Page contents not supported in other languages.
Straipsnio aptarimas iš Vikipedijos, laisvosios enciklopedijos.

Ar tikrai gerai, kad lietuviškoje Vikipedijoje naudojamas vos ne pažodinis šio angliško šablono vertimas? Na, dėl "ekranvaizdžių" nesiginčysiu, nors ir juokingai skamba; bet visas tekstas skamba laaaaabai nelietuviškai. Tiesa, tą patį galėčiau pasakyti apie daugumą panašių šablonų, bet akis užkliuvo už šito, o greitai nerandu vietos, kur jie būtų aptarinėjami masiškai. Jei kažkas daroma, kad jie atrodytų gražiau - atsiprašau, nepamačiau. Bet jei nedaroma, gal vertėtų padaryti?

Pabandykite pasiūlyti savo variantą--Qwarc 08:31, 2007 Gegužės 11 (EEST)
Bandau:

Tai yra autorinėmis teisėmis apsaugoto kompiuterinio arba video žaidimo ekranvaizdis, ir autorinės teisės greičiausiai priklauso žaidimą sukūrusiai kompanijai arba jį išleidusiai įmonei. Paveikslėlį įkėlęs ar šią žymę uždėjęs asmuo mano, kad ribotas internetinės raiškos ekranvaizdžių naudojimas

aprašomo kompiuterinio ar video žaidimo aptarimui ir kritikai arba šiame ekranvaizdyje pavaizduoto veikėjo ar daikto, apsaugoto autorinėmis teisėmis aptarimui ir kritikai lietuviškoje Vikipedijoje, kuri veikia ne pelno siekiančiai Vikimedija organizacijai priklausančiuose serveriuose JAV,

laikomas sąžiningu paveikslo naudojimu pagal Lietuvos respublikos autorių teisių ir gretutinių teisių įstatymo 22 ir 24 straipsnį. Bet koks kitas šio paveikslėlio panaudjimas Vikipedijoje ar kitur būtų laikomas autorinių teisių pažeidimu. Išsamesnės informacijos ieškokite straipsnyje Fair use .

Failų įkėlėjams: prašome, pridėkite įkeliamo failo sąžiningo naudojimo paaiškinimą ir pagrindimą kiekvienu naudojimo atveju, remdamiesi aprašymu, esančiu MediaWiki:Uploadtext, taip pat neužmiršdami nurodyti, iš kur paveikslėlis paimtas ir autorinių teisių informaciją.

Kursyvu pažymėjau savo keitimus. Originalaus formatavimo nepalikau, tą galėčiau pataisyti, bet šitaip aiškiau, ką keičiau, o ką palikau. Su minimaliais pakeitimais šitą šabloną galima būtų pritaikyti ir kitiems analogiškiems atvejams. Laiqua 15:57, 2007 Gegužės 12 (EEST)