Šablono aptarimas:Dubliuojasi

Page contents not supported in other languages.
Straipsnio aptarimas iš Vikipedijos, laisvosios enciklopedijos.

Kodėl LT versijoje Template:merge sutampa su Template:Dubliuojasi ? --AndriuZ 00:41, 13 Liepos 2005 (EEST)

Todėl, kad straipsnius, kuriuose informacija dubliuojasi, reikia apjungti į vieną. --Tractor 01:27, 13 Liepos 2005 (EEST)

Kartoju klausimą :-) Kodėl LT versijoje Template:merge sutampa su Template:Dubliuojasi , kadangi w:Wikipedia:merge paaiškinta, kad jungti tikslinga straipsnius, kurie geriau suprantami kito straipsnio kontekste (t.y. būdami jo dalimi, pvz žr.: Akis ir Žmogaus akis) ir tai (matyt?!) nėra tas pat, kas straipsnį pažymėti kaip dubliuojasi? --AndriuZ 02:59, 13 Liepos 2005 (EEST)

Na čia reiktų šiek tiek skirti anglišką wiki nuo bendrai wikių. Kai buvo daroma dubliuojasi žymė, tuo pačiu buvo padarytas ir nukreipimas į ją iš merge - vis geriau nei nieko. O nukreipinmas daugiau daromas pagal anglišką žodžio reikšmę, ne pagal konkrečia angliškos wiki interpretaciją. Ateis laikas ir kas nors konkretizuos tą merge (arba nukreps į kitokį šabloną). Nematau čia jokios bėdos - gi nei galime nei privalome turėti visus įmanomus angliškai wiki identiškus šablonus, jie dedami tik pagal poreikį. Knutux 07:24, 13 Liepos 2005 (EEST)

siūloma versija[redaguoti vikitekstą]

Tai matyt tas laikas atėjo - pasiūlymas:
1) Template:merge išversti į LT Template:sulieti ir REDIREKT į Template:jungti
2) Template:X3 guli pavyzdys
3) dar tuomet reikia kategorijos kur kauopsis kandidatai
4) dar reikia puslapio (turbūt Talk_template:jungti ) kuriame aprašyti Vartoseną. --AndriuZ 18:59, 13 Liepos 2005 (EEST)